Capitolul 22

3.1K 159 11
                                    

    Am pășit timidă spre scările ce duceau spre scenă. Mulțimea îmi făcea loc, formând o mică cărare prin care puteam să merg. Am urcat încet scările, sub privirea ta arzătoare. Chiar și dintre atâtea priviri puteam să o recunosc pe a ta, căci îmi ardea pielea.

    Când am ajuns pe scenă, m-am așezat lângă celelalte fete și am zâmbit timid.

    — Le avem pe Eva O'Brien, Maya Johns și Brigitte Bardot.

    Mulțimea a aplaudat, iar eu m-am simțit oarecum mândră. Niciodată nu mai fusesem în această postură, însă se simțea minunat. Aveam emoții mari, însă încercam să mă îmbărbătez, căci nu voiam să mă fac de râs. Nu în fața ta.

    — Acum, să vedem cine sunt norocoșii spre titlul de rege al acestui bal!

    Primul participant a fost un tip, Andy, de la clubul de știință. Era timid și se înroșise tot. Apoi ai urmat tu. Iar inima mea s-a umplut de fericire. Ai urcat scările cu zâmbetul pe buze și privirea la mine, făcându-mi genunchii să se înmoaie. Ai zâmbit publicului, apoi te-ai uitat din nou la mine, analizându-mă pentru a mia oară. Cel de-al treilea concurent a fost Marco, un băiat din echipa de fotbal a școlii, însă nu era atât de popular pe cât ar fi vrut.

    — Îi avem alături de noi pe Andy Garcia, Aiden Williams și Marco Brown.

    Mulțimea de copii a aplaudat din nou, iar domnul director a dat "Start vot". Elevii aveau hârtiuțe pe care scriau numele celui pe care îl voiau câștigător și le băgau într-o cutie metalică, așezată pe o masă.

    Am coborât de pe scenă și am mers la prietenii noștri, toți întâmpinându-ne cu zâmbete gigantice.

    — Eva, ai șanse foarte mari să câștigi, mi-a zis Sin.

    — Da, e nemaipomenit, Eva, a zâmbit Max.

    — Nu știu ce să zic, băieți. Nu mă văd câștigând.

    Au pufnit.

    — Te subestimezi, Eva.

    Am ridicat din umeri. Peste aproximativ douăzeci de minute în care am dansat, muzica s-a oprit din nou, domnul director apărând pe scenă.

    — Rog toți participanții să urce pe scenă.

    Am făcut cum a spus, iar mulțimea a aplaudat.

    — În urma numărării voturilor, regele balului este...

    A lăsat fraza neterminată pentru câteva momente, mulțimea arzând de nerăbdare să afle răspunsul. Chiar și eu eram curioasă, chiar dacă știam în sinea mea că tu vei câștiga. Meritai din plin și erai și foarte frumos, dar ăsta era doar un bonus.

    — Aiden Williams! a spus, iar mulțimea a început să aplaude și să scoată sunete de bucurie și fluierături. Felicitări!

    Un zâmbet mare mi s-a întipărit pe față și am aplaudat la rându-mi. Știam eu! Eram atât de fericită încât voiam să vin la tine, să te felicit și să îți sar în brațe, însă nu am făcut-o, căci poate nu mă voiai acolo.

    O domnișoară ți-a pus acea panglică cu "Mister" și coroana argintie, iar tu ai zâmbit fericit.

    — Iar acum, regina balului este...

    A făcut iar acea pauza chinuitoare, în care inima și respirația mi s-au oprit. Sincer, pentru mine nu conta dacă pierdeam sau câștigam, importantă era participarea, căci era pentru prima oară.

    Eram emoționată până peste cap, iar când mi-am auzit numele strigat inima mi-a tresărit.

    — Eva O'Brien! Felicitări!

Am amuțit. Nu-mi venea să cred ce aud! Eu, să câștig regina balului? Imposibil! Până acum.

    Mulțimea a aplaudat și a chiut, iar acea domnișoară ce te-a încoronat pe tine, ți-a înmânat panglica, iar tu ai venit spre mine. Mi-ai zâmbit, apoi ai așezat-o ușor peste rochia mea albă. M-ai privit în ochi câteva secunde, apoi te-ai întors și ai luat coroana de pe pernița mov pe care era așezată.

    Ți-ai ridicat mâinile încet și ai așezat acea bijuterie minunată ce sclipea cu grijă la mine pe cap. Am zâmbit cu lacrimi în ochi, iar tu m-ai privit înduioșat.

    — Nu plânge! mi-ai șoptit.

    Am aprobat, iar tu mi-ai oferit mâna. Am cuprins-o timid, palma ta fiind mai mare în comparație cu a mea. Ne-am îndreptat, timizi, spre mijlocul scenei și am făcut o mică plecăciune.

    — Acum, dansul încoronaților! a anunțat domnul director.

    Am coborât scările cu grijă, mâna mea fiind încă în a ta, iar pielea începând să mă ardă și să mă furnice. Am mers în mijlocul încăperii, iar melodia "Love someone" a răsunat. Mi-am pus palma pe umărul tău, iar tu mi-ai strâns talia ușor.

    Degetele tale se simțeau minunat pe corpul meu, pe pielea mea. Fiori de plăcere mi-au trecut prin tot corpul, iar respirația îmi era precipitată. Oare observai?

    Ne-am mișcat încet pe ritmurile muzicii, privindu-ne în ochi, palma ta strângându-mi mai tare talia. Fețele noastre erau la câțiva centimetri distanță, nasurile noastre aproape atingându-se.

'Cause you still look perfect as days go by
Even the worst ones, you make me smile

    Brațul tău s-a ridicat, învârtindu-mă ușor într-o piruetă.

'Cause when you love someone
You open up your heart
When you love someone
You make room

    Am continuat să dansăm pe acea melodie perfectă, ce îmi ajunsese până la suflet. Ne mișcam lent, privindu-ne, sorbindu-ne din priviri.

    — Felicitări! mi-ai șoptit cu vocea răgușită.

    — Felicitări! am zâmbit.

    Părea un vis din care nu voiam să mă mai trezesc. Noi doi, câștigând regele și regina balului.

    Care erau șansele?

Despre tineUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum