Capitolul 80

2.2K 121 2
                                    

Aiden Williams

   Când m-am trezit, am avut cea mai mare surpriză să te găsesc ghemuită în brațele mele. Am zâmbit, căci este pentru prima oară, după mult timp, când mă trezesc bine dispus. Și este prima oară, după mult timp, când dormim împreună.

   Mă ridic și mă sprijin în cotul stâng, ochii mei fiind pe tine, analizându-te. Doamne, ești atât de frumoasă! Părul îți este răvășit și răsfirat pe pernă, iar pleoapele, cu acele gene lungi și dese, îți ascund ochii de culoarea mării, atât de frumoși și de pătrunzători, ce mă duc pe altă lume ori de câte ori îi privesc. Trupul slab, cu forme apetisante, este ascuns sub plapumă, căci ești învelită până la gât, și mă gândesc că ți-a fost frig aseară, când ai venit.

   Când te-am căutat cu mâna și te-am găsit, inima mea a explodat, căci muream de griji. Când Hades și iubita lui au plecat, trecuse deja o oră și tu nu mai venisei. Ți-am trimis mesaje și te-am sunat, dar nu mi-ai răspuns, așa că am hotărât să vin în cameră și să mai stau putin, apoi, dacă nu apăreai, să vin să te caut. Dar, căldura, oboseala și amintirea sărutului m-au răpus, adormind cu gândul la tine, la gura ta păcătoasă ce mă înnebunește.

   Când ai leșinat, am crezut că îmi pierd mințile. Nu știam ce să fac, inima îmi bătea nebunește și mâinile îmi tremurau ca dracu'! Te-am ridicat în brațe și te-am pus pe pat, șoptindu-ți să te trezești. Ți-am dat cu apă rece pe față și îți făceam vânt, dar tu tot nu te trezeai și am crezut că înnebunesc. Iar când te-ai trezit, te-ai înroșit toată și erai stânjenită de situație. Recunosc, și eu aș fi fost puțin, însă nu trebuie să îți fie rușine. Nu de mine!

   Probabil te-am luat prin surprindere, căci m-am luat și pe mine, însă aş repeta-o de o mie de ori, poate la nesfârșit. Buzele tale erau atât de moi și dulci, și se potriveau perfect cu ale mele. Mișcările tale au fost ușor stângace, și mă întreb dacă am fost primul băiat ce te-a sărutat, dacă acesta a fost primul tău sărut. Doamne, ce n-aş da să fie adevărat! Să fiu eu cel care te învață să săruți, să atingi și să iubești. Să fiu primul din viața ta.

   Încă îți simt gustul mentolat pe limbă, buzele tale parcă încă se presează de ale mele, iar dacă nu încetez cu gândurile astea o să am o problema uriașă direct în pantaloni, la fel ca atunci când ne-am sărutat.

   Te foieşti lângă mine, iar asta mă readuce la realitate. Te întorci cu fața în sus și mâna ta începe să se plimbe prin pat, însă fără să îți deschizi ochii. Când palmele ni se ating, buzele tale se ridică inconștient în sus și îmi cuprinzi mâna dreaptă cu a ta, pe sub plapumă.

   Zâmbesc și mă aplec, depunând un sărut în colțul gurii tale ce cere să fie sărutată zi și noapte, non-stop.

   Îmi desprind mâna de a ta și o ridic puțin în sus, atât cât să am loc să mă cuibăresc la pieptul tău. Îți înconjor talia cu brațul, iar tu mă simți, astfel punându-ți mâna pe spatele meu, cuprinzându-mă.

   Îți ascult bătăile inimii și descopăr că inima ta bate în același ritm cu a mea.

Despre tineUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum