EPILOG

4.8K 144 34
                                    

    — Ești gata, iubito?

    — Da, spun și îmi pun cureaua genții negre pe umăr. Unde mergem?

    Tu doar îmi zâmbeşti și îți tragi un fermoar invizibil peste buzele tale delicioase. Oftez și mă prefac supărată, lăsându-mi buza inferioară în jos, asemenea unui copil, iar tu faci distanța dintre noi să dispară și îmi prinzi buza între buzele tale, sugând-o ușor. Închid ochii și mă bucur de moment, simțind cum fiorii îmi trec prin întreg corpul.

    Te desprinzi repede, iar eu oftez încă o dată, căci nu mă satur de buzele tale fine și dulci. Apoi, ochii îmi coboară pe trupul tău ce arată nemaipomenit sub hainele simple ce le-ai ales pentru această seară. Astăzi împlinim șase luni de relație, iar eu nu-mi mai încap în piele de bucurie. Șase luni minunate lângă o persoană ce mă iubește necondiționat, lângă o persoană frumoasă atât în exterior, cât și în interior, ce mă vrea lângă ea non-stop, așa cum și eu vreau. Aceste luni au fost cele mai frumoase din viața mea, pline de zâmbete și de râsete, pline de iubire și săruturi pătimașe, de îmbrățișări calde în miez de noapte.

    Tricoul alb, simplu, îți este ușor larg și arată atât de bine pe tine, făcându-mă să înghit în sec, iar blugii negri îți sunt lăsați pe șolduri, în picioare având o pereche de adidaşi. Și eu m-am îmbrăcat simplu, căci așa mi-ai spus. Port o pereche de blugi negri, mulați, ce îmi scot talia subțire în evidență, iar în parte de sus port o cămașă lejeră, ce are mânecile din tul, iar la baza gâtului se leagă o fundă frumoasă ale cărei margini atârnă frumos în jos, până la abdomen. Culoarea acesteia este una plăcută, se aseamănă cu culoarea băuturii cacao cu lapte, un maro deschis și frumos privirii, ce m-a făcut să o cumpăr de îndată. În picioare am optat să îmi pun o pereche de sandale de aceeași culoare ca frumoasa cămașă, cu un toc cui ce are o înălțime potrivită.

    Îmi întinzi brațul, iar eu ți-l cuprind imediat, întinzându-mă să îți las un sărut apăsat pe buzele sângerii ce parcă mă hipnotizează și îmi cer tăcut să le sărut la nesfârșit.

    Ieșim din camera mea, apoi coborâm scările și ne luăm la revedere de la mama, ea oferindu-ne câte un sărut pe obraz. Mi-a spus de un infinit de ori cât de mult îi place de tine și cât de potrivit ești pentru mine, chiar dacă în trecut m-ai rănit deseori. I-ai intrat în inimă foarte repede și pot spune că și ea a intrat în inima ta. De fiecare dată când îmi aduci un buchet de flori, îi aduci și ei, făcând-o să zâmbească din toată inima, așa cum tata o făcea. Văd cât de fericit ești atunci când ea se comportă ca o mama cu tine, căci nu ține cont că ești iubitul meu, ci te consideră un fiu. Mereu se întristează atunci când nu poți ajunge la cină, căci atunci când este liberă seara luăm cina toți trei.

    Îmi deschizi portiera după ce părăsim casa și mă ajuți să urc, iar eu îți mulțumesc, primind în schimb un sărut ce îmi face inima să bată mai tare. Ocolești mașina și îți ocupi locul, apoi trezești motorul la viață și o luăm din loc.

    — Ești foarte frumoasă! mă complimentezi tu și îți pui mâna dreaptă pe coapsa mea. Eu ți-o cuprind în palmele mele și o duc la gură, mulțumind în gând că rujul meu nude este mat.

    — Nici tu nu te lași mai prejos! îți spun cu zâmbetul pe buze. Ai văzut cât de sexy arăți îmbrăcat așa?

    Tu chicoteşti, iar acest sunet melodios îmi încântă urechile și îmi face inima să tresară, știind că te fac fericit și că îți aduc zâmbetul de milioane pe buzele tale ce se aseamănă cu două căpșuni dulci pe care nu mă mai satur să le gust.

    Pe parcursul drumului schimbăm câteva replici, buzele tale fiind ocupate cu sărutarea palmei mele din minut în minut. Și să fiu a naibii dacă mă deranjează vreun pic! Însă, mi-o eliberezi atunci când trebuie să schimbi vitezele, dar revii de îndată și mi-o cuprinzi, nelăsându-mă nicio secundă să mi-o retrag, iar acest lucru mă bucură enorm. Nu știu cât timp trece, dar atâta timp cât sunt cu tine, nici nu mai contează, iar, atunci când ajungem la destinație, soarele se pregătește să meargă la culcare. Oprești mașina lângă o cabană mare și frumos aranjată, ce este situată printre copaci înalți și stufoşi, undeva la marginea orașului, apoi coborâm amândoi, iar tu îmi cuprinzi din nou mâna și blochezi portierele.

Despre tineUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum