31.

1.1K 82 0
                                    

,,Ja som sexuálne frustrovaná, Hermiona," zabrblala som mojej kamarátke, pokým sme sa blížili po schodoch ku východu z hradu. Totižto bol dneska zápas Slizolinu a Chrabromilu, na ktorý som sa tešila, ale zároveň som sa bála o Draca. Musíte ma chápať. Po tom, ako sa stalo hento behom zápasu s Bystrohlavom, som sa skutočne mala dôvod o Draca báť. Takmer umrel.

V momente, keď som ho uvidela, rozhodla som sa ísť za ním.

,,Vieš čo, Miona, choď bezomňa. Musím si ešte niečo vybaviť," povedala som. Moja kamarátka sa na mňa prívetivo usmiala a ja som jej úsmev opätovala. Zatiaľ čo ona išla smerom ku východu z hradu, ja som išla za Dracom, ktorý si išiel po metlu. Akurát v momente, keď vošiel do miestnosti, som ho oslovila.

,,Prosím ťa, dnes sa nezabi. Lietaj bezpečne," povedala som mu a vošla za ním do miestnosti pre metly. Otočil sa na mňa.

,,Dnes ma už nemusíš zachraňovať, Riddlová," povedal mi tŕpko. Rýchlo som zabúchla dvere a nenechala ho odísť. Nahnevane sa na mňa pozrel.

,,Čo chceš?" Zasipel na mňa. Založila som si ruky vbok.

,,Čo ti zase je?" Povedala som mu nahnevane. ,,Prskáš na všetkých okolo, vyhýbaš sa mi a robíš nezmyselné veci ako napríklad to s Nottom," povedala som mu. Pokrútil hlavou.

,,Vieš, že to nie je tvoja starosť, Riddlová," povedal mi. Pokrútila som nahnevane hlavou.

,,Takže už som Riddlová, dobre fajn, Malfoy," povedala som a chystala sa odísť, no v momente ma zachytil za ruku a prudko hodil o stenu, no nebolo to bolestivé, práve zbrklé a nečakané.

A tak som mu chcela niečo povedať, ale pobozkal ma. Doslova drsne polapil moje pery. Chytil ma za stehná a vyšvihol si ma na svoje telo. Zakňučala som z tohto pocitu, ale venovala som sa jeho perám, ktoré drvili tie moje s takou intenzitou, že sa mi snáď zatočila hlava. Pevne ma držal a bozkával. Vo mne planul oheň.

Zaborila som ruky do jeho vlasov a zaťahala ich. Tĺmene zastonal a oplatil mi to tým, že ma kusol do pery. Zjojkla som, ale to opäť začal ubíjať moje pery tými svojimi. Jeho jazyk sa pohyboval v mojich ústach skúseným tempom, až som z toho zapriadla. Pomaly sa odomňa odtisol, no stále som bola na ňom zavesená.

Dýchali sme z hlboka, mala som pocit, že mi vybuchne srdce. Líca mi s určistosťou horeli a bola som presvedčená, že oči na tom sú tak isto.

Práve som sa vášnivo bozkávala s Dracom Malfoyom v sklade na metly pred metlobalovým zápasom.

,,Uhm, čo sa práve stalo?" Povedala som prerývajúcim dychom, ktorý sa nie a nie upokojiť. Obidvaja sme sa na seba zaškerili.

,,Nemohol som sa pozerať na to, že to Nott spravil. Preboha, ako si to mohol dovoliť? Jednoducho som prepukol v hnev a nahádzal mu. A za tie posledné dni... Ja neviem, neviem, jednoducho nemám na nič chuť," povedal mi. Opäť som prehrabla jeho plavé vlasy a pousmiala sa.

,,Je mi to vlastne jedno," povedala som úprimne.

,,Len mi chýbaš," povedala som tak potichu, že by som sa nečudovala, keby povedal, že nepočul. Áno, vedela som, že Draco o mne vie, že som do neho zaľúbená, ale problém bol to, že ja som to istým spôsobom nechcela prijať. Ale to, že robil toto... Nepomáhalo mi to, určite nie. Len som sa ďalej zamotávala do vlastného klamstva. Klamala som samej sebe, že nemôžem nič cítiť k Dracovi Malfoyovi. Jednoducho také niečo sa nemohlo stať. Ja nie som schopná niečoho takého ako je láska.

Ale chcela som ho, tak neskutočne moc. Ja som to ani nevedela opísať. Ale čo keď to bolo len fyzické? Že to bola len vášeň a túžba a nijaká posraná láska? Čo keď som len priahla po jeho bozkoch a dotykoch, nie nijakých sladkých rečiach o tom, ako sa milujeme a tak ďalej. Ja som toho nebola schopná a pochybovala som, že Draco Malfoy áno.

Zradkyňa ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now