37.

1.1K 75 5
                                    


,,Čo teraz budeme robiť?" Spýtala som sa Draca. Ležali sme spolu v posteli, pretože sme sa akurát zobudili. Draco u mňa spal počas celých Vianočných prázdnin. A poviem vám, bolo to úžasné zaspávať vedľa niekoho. A ešte lepšie bolo sa pri niekom zobúdzať.

,,Neviem," povedal mi úprimne. Pozdvihla som hlavu a pozrela sa na neho. Povzdychla som si.

,,Čo my vlastne sme Draco? Cítime ku tomu druhému city, spávame spolu v jednej posteli, bozkávame sa... Čo vlastne teda sme? Chodíme spolu alebo?" Spýtala som sa otázne. V živote som vo vzťahu nebola, takže som nevedela, ako to úplne tak fungovalo. Draco sa na mňa pozrel a povzdychol si.

,,Tak oficiálne spolu nechodíme," skonštatoval sucho. Pozrela som sa neznámym smerom. Chcela som to zmeniť. Chcela som byť vo vzťahu s Dracom Malfoyom. Nevedela som, ako to cítil on, ale potrebovala som, aby odložil všetky Malfoyovské a Slizolinské pudy a povedal mi, ako sa cíti, inak sa zbláznim.

,,Mali by sme to vyriešiť. Dnes sme tu posledný deň sami a je len otázka, ako to bude. Ak nechceš nikomu ukazovať to, že medzi sebou niečo máme, v poriadku..." povedala som potichu a posadila sa. Kolená som si pritiahla k sebe a zachmúrila som sa. Zrazu po mojich bokoch boli jeho nohy a on ma objal zo zadu. Hlavu si položil na moje rameno a vzdychol mi do ucha.

,,Prídu až pred večerou. Dovtedy je čas. Ja ti všetko poviem, len si to musím nechať prejsť hlavou," povedal mi a vlepil mi bozk do vlasov. Keď som si konečne začala užívať jeho dotyk, postavil sa. Sklamane som so sebou šmarila do prikrývok a pozrela sa na neho.

,,Hmm," povedala som, že som pochopila. Pokým sa začal obliekať, sledovala som ho. Bolo to úžasne s ním spávať v jednej posteli, sledovať ho, ako uvoľnené spi. A ešte úžasnejše by bolo, keby som si mohla povedať, že je len a len môj. Že by som skutočne chodila s Dracom Malfoyom.

,,Po obede sa zastavím," dal mi vedieť a v ten moment sa odobral preč. Povzdychla som si a skryla sa pod perinu. Napokon som vyliezla z postele a namierila si to do sprchy. Keď som sa vyzliekla, a uvidela svoje telo... Bolo to také mystické. Vpredu som mala stopu s hadom a v zadu som mala nápis po chrbtici a šľahajúce plamene. Snape povedal, že dnes mám za ním prísť. Totižto od dnes sa končili prádniny a povedal mi, že celú túto kauzu, čo sa udiala v Štedrovečerný večer, necháme na neskôr. Bola som za to rada. Od vtedy sa nič nezmenilo až asi na to, že som milovala si dávať neskutočne dlhé a horúcé sprchy. A presne takú istú som si plánovala dať aj dnes. Po tom, ako som vošla pod prúd horúcej vody, vzdychla som od toho úžasneho pocitu.

Ihneď som si namočila aj moje strapaté kučeravé vlasy. Obracala som sa pod vodou a spievala si rôzne melódie piesnii. Po tom, ako som sa osprchovala, usušila som si telo, vlasy len tak trošku a obliekla sa do čiernej košele a modrých riflii. To bol asi môj prvý farebný kúsok okrem zelenej. Usmiala som sa nad tým a vydala sa na raňajky. Bolo mi to jedno, že som mala ešte mokré vlasy. S dobrou náladou som si sadla a mimovoľne si opäť spievala nejakú melódiu. Noci strávené s Dracom Malfoyom na mňa robili nejaký až podozrivo dobrý vplyv.

Po tom, ako som sa zahryzla do hrianky, niekto si ku mne prisadol. Nevedela som, že kto to bude, pretože Slizolinčania tu skoro žiadní neboli, takže som pochybovala, že bude z mojej fakulty.

,,Ahoj, Ava," pozdravil ma. Oh. On..

Akurát som si odhryzla z hrianky a mala nej plné ústa, takže som nemohla hneď hovoriť. Po pár sekundách som s poloplnými ústami odpovedala.

,,Umh, ahoj, Michael," pozdravila som ho. Usmial sa nad mojimi plnými ústami.

,,Rozmýšľal som, či by sme sa spolu po večeri nešli prejsť," povedal mi smelo. Po večeri som mohla. Chcela som už vyhŕknuť odpoveď, ale zaujali ma jeho oči.

Zradkyňa ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now