47.

1K 74 1
                                    

Dnes to skutočne vyzeralo na kľudný deň.

,,Dobre ránko, kráska," povedal mi. Okamžite som sa usmiala a pozrela sa na neho. Pomaly som si na neho vyliezla a pobozkala ho na pery. Boli také sladké ako vždy a ja som nevedela odolať. Milovala som sa budiť pri ňom. Spávať v jeho objatí, cítiť jeho vôňu a teplo.

,,Dobré ráno," zapriadla som slastne a položila si hlavu do ohybu jeho krku.

,,Nad čím rozmýšľaš?" Spýtal sa ma a tuho ma objal. Trochu som natočila hlavu na neho.

,,Nad tým, že ako milujem, keď sa budím v tvojom objatí, celkovo že ťa milujem," povedala som. Usmial sa na mňa.

,,Ver mi, od vtedy, čo spolu spávame v jednej posteli, nepotrebujem nijaké elixíry na spanie. Ty si môj elixír na spanie, ktorý milujem viac ako čokoľvek," povedal mi. Zasmiala som sa a jemne ho pobozkala na pery.

,,Zachvíľku z nás dostanem cukrovku," zavtipkovala som. Prikývol na súhlas. Chcel sa zrejme postaviť, ale ja som sa okolo neho zakliesnila.

,,No tak Ava, chcem ísť do kúpeľne," povedal so smiechom a posadil sa. Stále som ho zaprene držala a nehodlala pustit. Napokon to vzdal a aj so mnou sa postavil. Odostrel závesy a vyšiel spoza nich do izby.

Chytil ma za stehná. Periferne som zbadala, že sa Theo na nás smeje.

,,Ava, zleeeez," zatiahol so smiechom. Zachichotala som sa nad tým a napokon ho stisla ešte silnejšie.

,,Ale čo sa tu deje?" Spýtal sa posmešne Blaise.

,,Nechce zo mňa zliesť," povedal Draco unavene. Zasmiala som sa nad tým.

,,No Ava, v tejto pozícii mi dávaš veľmi dobrý výhľad na tvoj zadok. A ešte tie kraťasy.." povedal Blaise. Okamžite som ucítila Dracove ruky na mojom zadku. Samozrejme, pán žiarlivý. Keď som sa pozrela na Draca, pozeral sa na Blaisa, že ho zabije. Potom sa pozrel na mňa a lišiacky sa uškrnul.

A v tom momente mi pleskol po zadku najsilnejšiu ranu ako vedel. Zjojkla som a okamžite z neho zoskočila. Chytila som si zadok a zazrela na neho.

,,Vedel som, že to zaberie," povedal mi na obranu a zavrel sa v kúpeľni. Pokrútila som nad ním hlavou a napokon odišla do mojej izby, pripraviť sa na raňajky. Dnes bol víkend.

Nadšene som siahla po jednoduchých čiernych rifliach a po Dracovej mikine na metlobal, ktorá v zadu nosila veľké

03
MALFOY

za čo som bola pyšná. Milovala som tú mikinu. Vlasy som si zopla do drdolu a napokon sa ešte raz pozrela do zrkadla. Už som bola spokojná so svojim vzhľadom.

Pokrútila som si prsteňom na mojom ľavom prsteníku. Ach jaj, no mohol toto? Mohol sa ma spýtať takúto vec? No niečo hrozné, plakala som kvôli tomu ako malé decko.

Keď som prišla do jeho izby, mal na sebe bielu košelu. Akurát si zaväzoval kravatu, no nepodarilo sa mu to. Prišla som k nemu a kravatu uchytila.

,,Viete o tom, pán Malfoy, že formálne vám veľmi sekne?" Povedala som a na sekundu sa na neho pozrela, no potom som opäť venovala pozornosť kravate. Keď sa mi podaril uzol, pritiahla som ho a dala mu dole límec. Prešla som mu rukami po ramenách a pokračovala až pri brucho. Lišiacky som sa uškrnula a zišla ešte nižšie, na jeho opasok, a zapla mu rozopnutú pracku.

,,Ty malá potvora," povedal mi vyškerene a napokon si na pritiahol ku sebe po vrúcny bozk. Ihneď som mu ho opätovala. Napokon sme sa už ruka v ruke vydali spolu do Veľkej siene na raňajky.

Zradkyňa ✔ [HP FANFICTION]Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz