40.

1.1K 75 3
                                    


,,Draco, musíme ísť na raňajky," oslovila som ho a pohladila po tvári. Niečo si zamrmlal a pritiahol si ma k sebe. Ah, bolo to úžasné, opäť s ním spať v jednej posteli.

,,Idem sa prezliecť a prídem po teba," povedala som a chcela sa dostať z jeho náručia, ale so zakňučaním si ma pritiahol k sebe bližšie.

,,Nie, ešte nie," povedal a pobozkal ma na krk. Povzdychla som si nad tým, ale predsa som sa usmiala.

,,Draco," zakňučala som znova. Konečne rozlepil oči na naštvane sa na mňa pozrel.

,,To nemôžeme v jeden víkend zostať v posteli a ležať do obeda?" Spýtal sa ma udivene. Zasmiala som sa nad tým.

,,Nie, nemôžeme," odpovedala som mu jednoducho a posadila sa na posteli. Závesy boli zatiahnuté. Ja som sa pozrela na svoju druhú polovičku.

,,Za desať minút som tu. Buď oblečený," povedala som mu prísne a nahla sa k nemu po ešte jeden bozk a napokon odostrela záves a postavila sa. Vlasy mi museli stát na všetky strany a ja som zo zeme zobrala môj župan, v ktorom som sem včera večer prišla. Vtedy sa mi pohľad spojil s ním.

,,Čauko Theo," povedala som, ako keby som práve vlastne nevyliezla z postele Draca Malfoya. Zasmiala som sa nad jeho prekvapeným pohľadom a odišla z Dracovej izby. Keď som sa zívajúc dostala do tej svojej, Pansy sa na mňa prekvapivo pozrela.

,,Kde si bola celú noc?" Spýtala sa ma. Pohľadom som zavadila o spiacu Astóriu a napokon sa pozrela na Pansy.

,,Uhm, u Draca," povedala som. Už mi to bolo jedno. Trestáme ich už takmer dva týždne, skutočne sa to už nedá vydržať.

,,Zaklial ťa? Alebo? Spravil ti niečo? Násilim si tam bola? Nezamkol ťa niekde?" Spýtala sa ma naliehavo. Vypleštila som oči.

,,Nie, len som nemohla spať, tak som išla za ním," povedala som jej vlastne popravde. Vypleštila na mňa oči. Zasmiala som sa nad jej nechápavým pohľadom. Bola som rada, že som u Draca nenarazila na Blaisa, pretože potom by ma čakal aj tam výsluch.

,,Nejak tomu nechápem," začala opatrne Pansy, nad čím som sa uchechtla.

,,Ty mi chceš povedať, že si strávila noc u Draca Malfoya preto, pretože si nemohla spať," povedala mi na objasnenie. Prikývla som. Založila si ruky na hrudi a prísne sa na mňa pozrela.

,,U toho Draca Malfoya, čo ťa tak neskutočne urážal pred nami, čo ťa kvôli nám poslal do zadku a momentálne sa s ním od Vianočných prázdnin nebavíš. Hovoríme o tom istom Dracovi Malfoyovi?" Spýtala sa ma s neskrývaným záujmom, nad čím som sa zasmiala a napokon pokrútila hlavou.

,,Neviem ako ty, ale ja poznám len jediného Draca Malfoya na tejto škole. Takže áno, Pans, myslíme presne toho istého chlapca," prisvedčila som jej. Takmer jej vypadli oči z jamok.

,,Ako to? Však ste sa spolu nebavili, zazerali ste na toho druhého na každom rohu, nenávideli sa, fľoskali tomu druhému do tváre nadávky a ty mi chceš povedať, že ty si teraz u presne tohto chlapca strávila noc? Vieš o tom, že to nedavá nijakú logiku?" Spýtala sa ma tŕpko. Zasmiala som sa.

,,Ale iste, že to dáva logiku, Pansy. Hovorí sa tomu klamstvo," povedala som jej so smiechom. Vypleštila na mňa oči.

,,Takže si nespala u Draca?" Spýtala sa ma nechápavo. Švihla som si po čele.

,,Spala. Klamstvo bolo to všetko okolo. Počas prázdnin sme sa skutočne udobrili a dokonca sme spolu začali chodiť," priznala som sa jej opatrne.

,,Takže my toto všetko robíme len pred vami s Blaisom, pretože sme vás chceli vytrestať," povedala som jej s úškrnom. Sadla si na posteľ a ruky si oprela o kolená. Snažila sa zrejme predýchať to, čo som jej pred pár sekundami povedala. Pokrútila nesúhlasne hlavou.

Zradkyňa ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now