36.

1K 74 3
                                    


Cítila som, ako sa mi môj chrbát ponára do horúčavy a naspäť upadá do chladu. Tak isto na tom bolo moje čelo. Cítila som, ako mám zips šiat potiahnutý úplne nadol, podprsenku mám odopnutú a na chrbáte rýchlo schnúce kvapôčky vody. Keď som pootvorila oči, ihneď som zastonala.

,,Ava, Merlin, tak som sa bál," povedal mi ihneď, ako som sa na neho pozrela.

,,Čo...?" Spýtala som sa zmätene. Keď mi pokropil handrou horúce čelo. Bolo mi zle a bola som ešte aj zmätená.

,,Odpadla si. Ihneď si padla do môjho náručia. Strašne si horela. A ako som ťa prenášal do postele, cítil som, ako ti horí chrbát. A keď som ti rozopol šaty..." povzdychol si, utrel mi opäť chrbát, na čo som sykla od bolesti. Bolelo to neskutočne. Vtedy som si všimla, že handru, ktorú mi naň priložil, vyžmykal do vedra. Liala sa z nej krvavá voda. Vypleštila som oči.

,,Ani sa ma nepýtaj. Chrbát ti krváca už asi pol hodiny vkuse. Stále ide krv. Do toho úplne celá horíš," povedal a starostlivo mi položil ruku na čelo. Vtedy som ucítila, aké ho mám horúce, pretože jeho dotyk bol chladivý a príjemný.

Pohladil mi líce a ja som privrela oči.

,,S tebou sa neustále musí niečo diať, Riddlová," zažartoval, ale videla som na jeho očiach, že má o mňa strach. Handru opäť ponoril do vedra a dal mi ju na chrbát. Zalial ma dobrý pocit, ale bolesť nastúpila opäť, keď handra stratila svoju chladnosť.

,,Draco?" Spýtala som sa ho pošepky. Okamžite sa na mňa pozrel, handru pustil do vedra a ruku mi zaboril do vlasov.

,,Hmm?" Odpovedal mi na znak, že ma počúva.

,,Spravíš pre mňa niečo?" Spýtala som sa ho. Jemne sa usmial.

,,Iste," povedal mi a trochu ma pohladil vo vlasoch.

,,Pobozkaj ma," povedala som a privrela oči. Nečakala som na jeho pery dlho. Keď jemne priložil tie jeho na tie moje, zapriadla som. Chcela som bozk prehĺbiť, ale môj chrbát zaprotestoval.

,,Au," zastonala som. Okamžite sa odomňa odtisol a ja som lepkavú tekutinu, stekajúcu pozdĺž mojej pokožky.

,,Ach jaj, Ava, ďalšia krv," skonštatoval a znova mi danú handru priložil na chrbát. Opäť som zastonala. Ospravedlňujúco sa na mňa pozrel, ale pokračoval.

,,Čo tam vlastne mám?" Spýtala som sa potichu, keď nachvíľu prestal. Povzdychol si.

,,Neviem. Ako keby ti tam niekto vyrezal... plamene? Od krížov až asi pod lopatky. Jednoducho tam máš oheň, plamene, ako keby ti skutočne horel chrbát. Viac to ale vyzerá, ako popáleniny. Ja skutočne neviem, Ava, ale furt ti z tade ide krv," povedal mi ustarostene a odhrnul mi vlasy z tváre. Zastonala som.

,,Musíme ísť za Snapom," povedala som mu rozhodnuto. Zatváril sa začudovane.

,,Prečo práve za ním?" Spýtal sa ma.

,,Pretože on vie s čiernou mágiou dosť. A toto sa mi len tak nestalo," povedala som mu na objasnenie. Pomaly som sa nadýchla.

,,Musím sa posadiť," povedala som mu. Prikývol a pomohol mi. Síce to bolo neskutočne bolestivé, ale podarilo sa mi postaviť.

,,Čo teraz?" Spýtal sa ma. Povzdychla som si.

,,Musím sa prezliecť do niečoho.." povedala som a pozrela sa do skrine.

,,Zapni mi tú podprsenku," povedala som mu. Zrejme s týmto nápadom nebol spokojný, pretože zapínanie sa mi tiahlo cez popáleniny. Keď mi ju zapol, zasyčala som a zo skrine vybrala čiernu blúzku so zapínaním vpredu, no dala som si ju naopak.

Zradkyňa ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now