jaouad

10.6K 393 8
                                    

Ping Lina: Heey jaouad Hmm ze heeft me toch geappt antwoord snel trug met Heeeeyy dacht dat je me niet zou appe.
"Fakka man waar ben je met je gedachten" hoor ik Younes roepen "Hahahaha nergens man" hij kijkt me doordringend aan "Meisje zeker of niet?" Tfoe man moet hij het weer verpesten "Hahaha stilstil" Aangekomen in Lounge is het best druk zie van die wijven op de schoot van Boys tfoe.
"Heey Jaouad" hoor ik achter me draai me om en zie daar mijn ex staan kijk haar droog aan en antwoord met "Wat?" Ze kijkt me scheef aan "heb je me niet gemist" Wesh meent ze deze nigh? "Hahaha jou missen?" Ze begint rood te worden en loopt weg tfoe man raar wijf! Ik app Lina even ben je boos dat je niet reageerd?
Nu maar wachten op antwoord na een paar poffen groet ik paar boys en ga richting Samir (Broer).
Tinggdonggg tinggdonggg
"Wie is daar" hoor ik aan de andere kant van de deur "Jaouad" roep ik trug de deur gaat langzaam open "Yoooo broertje lang niet meer gezien man hij geeft me een schouderklop en laat me naar binnen "Je straalt man" zegt Samir merk je het dan zo snel? "Hahaha ja man" hij kijkt me met een glimlach aan "shen chikkie nigh?"
"Ja man" hij kijkt me nieuwsgierig aan "Vertel man" wat moet ik hem vertellen? Dat ze me negeerd? "Gewoon contact weha" na wat gepraat te hebben besluit ik maar naar huis te gaan.
Thuis aangekomen kijk ik even op mijn Tel 20 appjes eentje die mij opvalt Lina: Sorry had het een beetje druk & nee ben niet boos weetje wat het is jaouad? Al ken je ik pas heb nu al gevoelens voor je als je dat zo kan noemen haha
Tering man dit heeft mij geraakt
Ik antwoord met Ow dacht al maar wollah heb die gevoelens ook kan ik je morgen niet zien?
Leg mijn telefoon onder mijn kussen en val in slaap met Lina in mijn gedacht.

Love makes blind.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz