Lina

4.9K 245 40
                                    

2 weekjes verder

" Mama. " hoor ik Rayan ik op mn ogen en zie Rayan op de stoel naast me zitten , hij heeft een burberry jasje aan en een mutsje & speentje in zijn mond.

" Ja? " hij wijst naar de deur " Papa wakker. " zegt hij terwijl hij hevig knikt.

Ik schud met mijn hoofd " Nog niet Rayan inou. " ik hoor de stem van Jaouad en sta meteen op mijn hard slag gaat 80 kilometer per uur ik ren de kamer binnen en zie hem liggen met zijn ogen open.

" Babe. " fluisterd hij ik ren naar hem toe en lig half op hem en begin hard te huilen " Wie heeft je dit aangedaan? " vraag ik snikkend hij veegt mijn tranen weg " Niemand. " antwoord hij terwijl hij naar de andere kant kijkt.

" Ik heb je gemist. " antwoord ik terwijl ik mijn gezicht in zijn nek verberg.

" Papa. " roept Rayan die bij de deur staat " Gangster. " roept Jaouad nu die hem in een omhelzing trekt.

" Heb je goed op mama gepast toen ik er niet was. " vraag ik hem hij knikt hevig " Ook Lidiya. " zegt hij trots Jaouad geeft hem een boks en knuffeld hem stevig.

" Ik hou van jullie. " fluisterd hij.

Paar dagen later.

Jaouad kan al lopen en is nu al thuis hij mag nog niet veel doen maar jullie kennen Jaouad die doet alles wat niet mag..

Ik zit bij hem op schoot met mijn gezicht in zijn nek soms geef ik hem kleine kusjes " Zeg eens eerlijk. " fluister ik " Ja babe? " antwoord hij.

" Wie heeft je dit aangedaan? " vraag ik hem terwijl ik met zijn hand speel zijn aders zijn zichtbaar in zijn nek en handen zo boos is hij.

" Niemand zeg ik toch. " zegt hij rustig.

Ik laat het zo zitten en geef hem een kus op zijn lippen , streel met mijn hand op zijn blote borst.

Ik kras er met mijn nagels over heen.
" Ik heb je gemist. " zeg ik zacht in zijn oor , hij begrijpt me meteen en geeft me kusjes in mijn nek.

" Ik hou van je.. " fluisterd hij en tild me op naar boven naar onze slaapkamer ik voel zijn warme adem in mijn nek hij legt me op bed en loopt nog een beetje mank naar de deur die hij op slot gooit hij loopt mijn kant op en gaat boven op me zitten en leunt naar voor " Heb je dit gemist? " fluisterd hij terwijl hij me een kusje mn hals geeft ik knik hevig en kus hem op zijn lippen..

Hij gaat over mijn lichaam heen met zijn warme grote zachte hand hij stopt bij mijn billen " En dit? " vraagt hij terwijl hij in mijn billen knijpt.

Ik knik weer hevig " Ik heb alles gemist." Antwoord ik nu en leg mijn hand nu op zijn rug die inmidels al best rood is geworden omdat ik mijn nagels er in steek.. Zo goed voel ik me.

( Jullie weten verder wel wat er gebeurd. )

Hij fluisterd een paar keer hees & schor in mijn oor dat tie van me houd..

" Ik hou van je.. "

Dit is een kleine stukje sorryyyy maar ik beloof dat ik meer zal schrijven.
Mohiem wie denken jullie dat Jaouad heeft neergeschoten?

Love makes blind.Where stories live. Discover now