Lina

7.2K 289 7
                                    

"WAT DENK JIJ LINA" Ik blijf stil luisteren Hoor Redouan aan de andere kant Schreeuwen "Waar heb je het over?" Hij zucht luidruchtig "Wollah had dit niet van je verwacht dacht altijd Mijn zusje is anders dan al die wijven." Er ontsnapt een traan uit mijn ooghoek "Wollah Lina wat doe je je zelf aan?" Ik begin hard te huilen.
Hij hangt op aan de andere kant.
Heeft Jaouad het hem verteld? Ik loop naar beneden en hoor mijn vader praten en mijn moeder snikken.
Warom is hij gekomen? Ik loop rustig de trap af en hoor mijn vader praten "het is een goeie jongen" mijn moeder snikt er tussen door "Nee ik kan het haar niet aan doen" ik loop de trap af "wat niet aan doen?" Mijn vader blijft stil naar mijn moeder kijken.
"Kom zitten Lina" met trillende benen loop ik richting de bank ik neem plaats naast Soumaya.
Soumaya kijkt me met tranen in haar ogen aan "Sorry Benti" waar hebben ze het over "WAT SORRY?" Schreeuw ik "papa heeft een goeie jongen voor je met wie je moet trouwen" ik kan het niet geloven.
Ik loop naar mijn kamer en pak mijn spullen ik moet hier weg.
Ik loop de trap af met mijn spullen en ren naar buiten.
Ik weet niet waar ik naar toe moet.
"Lina alsjeblieft" hoor ik Jaouad achter me zeggen ik draai me om en spring in zijn armen.
Wat heb ik dit gemist ik ruik zijn Armani parfum en geniet van dit moment even alles vergeten.
"Wat is er?" Zegt hij bezorgd.
Ik kijk hem met tranen in mijn ogen aan "mijn vader wil dat ik ga trouwen" hij kijkt me geschrokken aan "met wie?" Vraagt hij rustig ik blijf stil in zijn armen ik geniet van dit moment.
"Tering Lina wat doe je me aan ga naar huis ik regel het wel" ik kijk hem met tranen in mijn ogen aan "Doe iets Jaouad alsjeieft" fluister ik hij geeft me een kus op mijn voorhoofd "sorry Lina het spijt me voor alles" zijn boven lip begint te trillen.
Ik trek me uit zijn armen..

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu