Lina

7.6K 295 8
                                    

Ik loop door de straten, door station, door de stad ik lijk wel een zwerver.
Maar dat boeit me allemaal niet mensen mogen denken wat ze willen en zeggen wat ze willen de pijn die ik voel is ondragelijk.
"Lina?" Hoor ik achter me ik voel 2 sterke armen mijn middel heen "Ik hou van je" fluisterd de stem die me verliefd heeft gemaakt..
Ik draai me om en kijk in die Groene ogen Van Jaouad "Ik ook van jou" zeg ik zacht ik geef hem een strake knuffel hij pakt mijn hand vast en trekt me zijn auto in "kom Lina ik ga met je trouwen ik neem je mee naar mijn moeder" ik kijk hem blij aan "Maar ik zie er niet uit" piep ik " je bent prachtig al heb je je pyama aan" hij kijkt me verliefd aan en geeft me een kus.
We rijen richting zijn huis..
Bij hem thuis aangekomen belt hij aan.
Een vrouw met hoofddoek doet de deur open ze knuffeld Jaouad en komt voor me staan ze pakt mijn handen vast "ze is prachtig" zegt ze met tranen in haar ogen.
Jaouad trekt me naar binnen ik doe mij schoennen uit en geef mijn jas Aan Jaouad.
Jaouad pakt mijn hand vast "Ben je zenuwachtig" zegt hij lachend ik geef hem een speelse klap.
We gaan samen op de bank zitten zijn moeder komt met schaal vol lekkernijen
En na3na3 thee.
Ze loopt weer de keuken in.
Ik wil net opstaan om Haar te gaan helpen in de keuken "wat ga je doen schatje" vraagt Jaouad aan me en kijkt me met pretoogjes aan "ik ga je moeder helpen" hij knikt ik loop de keuken in en zie daar zijn moeder in de keuken staan "Galti moet ik je helpen" ze kijkt me met een bigsmile aan "Nee e benti ga maar zitten met Jaouad ik kom zo" ik loop de keuken uit en ga naast Jaouad zitten.
Hij pakt mijn hand vast "mag ik een kusje" hij kijkt me met een pruillipje aan "nee straks komt je moeder" hij begint hard te lachen "Straks?" Vraagt hij lief.
Ik knik de bel gaat niet wetend wie bij de deur staat..

Love makes blind.Where stories live. Discover now