Redouan

7.1K 293 8
                                    

"Hij is niet Serieus zeg ik toch!" Fikri Kijkt me boos aan "Stel hij is nu wel serieus?" Ik kijk hem lachend aan "Jaouad is nooit serieus warom nu opeens wel?" Fikri neemt een paar poffen en begint hard te lachen "Maar kifesh? Hij heeft zijn vriend geflasht?" Zegt hij lachend ik kijk hem lachend aan terwijl ik een pof neem "Ewa ja" zeg ik droog.
Mijn telefoon gaat een paar keer over.
Pak mijn telefoon van Tafel en zie Jaouad staan tazz kowed.
Ik druk hem weg en ga verder in gesprek met Fikri na een lange gesprek lopen we naar buiten.
"Kom je bij mij slapen nigh?" Vraag ik Fikri hij kijkt me lachend aan "Is goed" ik bel Selim (Broertje) op "Yo waar jij?" Selim is even stil en antwoord zacht "bij een chikkie" ik begin te lachen "ewa mlihh thalah" en hang op.
Fikri en ik rijden richting huis.
Thuis aangekomen is Lina al thuis ik gun haar geen blik en ga op de bank zitten Fikri ploft naast me neer met een zak ships. "Bel jaouad" fluisterd Fikri Lina kijkt ons kant op "warom wil je alles verpesten? Al doe je hem pijn we blijven bij elkaar" na dat ze dat zegt loopt ze naar boven ik ren haar achterna en pak haar via haar arm ik geef haar 2 stoten in haar gezicht ze houd haar hand voor haar Gezicht en begint rustig te snikken "Fuck you ja fuck you" schreeuwd ze en ze springt op me ze duwd me tegen de muur aan en spuugt in mijn gezicht.
Fikri komt aan rennen en trekt haar van me af Ik pak Lina bij haar haren en trek haar zo op de grond en zo ontstaad een gevecht tussen Zusje & Broer.

Love makes blind.Where stories live. Discover now