Wedding day Lina

6.8K 259 4
                                    

We lopen naar buiten ik schrik van al die dikke auto's van lamborghinis tot met ferraris, Bmws, mercedes gewoon te veel dikke auto's.
Jaouad houd stevig mijn hand vast en trekt me mee naar een witte lamborghini met opendak de deuren zijn al open hij helpt me er in met mijn jurk hij gaat achter de stuur zitten en begint met toeteren.
Iedereen doet mee uit bijna elke auto vliegt een marokkaanse vlag uit het raam, jaouad houd nog steeds mijn hand strak vast en raced er op los.
Hij stopt midden op de weg en stapt uit ik kijk hem vreemd aan en kijk via de binnenspiegel alle neven van mij en zijn neven stappen allemaal uit en beginnen midden op de weg te dansen ik begin hard te lachen soumaya komt mij kant op en trekt me de Auto uit wat haar met moeite lukt.
We beginnen mee te doen en gaan er helemaal op los de camera vrouw & fotograaf filmd alles er worden foto's van ons gemaakt.
Allemaal mensen kijken ons vreemd aan.
Iedereen stapt weer in en jaouad tild me op en ik gil het uit hij rent met mijn in zijn armen richting zijn auto de fotograaf schiet in de lach terwijl ze foto's maakt "joejjoejjoejjoejj" begint iedereen weer.
Hij stopt me in de auto en raced weer weg richting een park waar we foto's gaan maken.
Iedereen raced op de weg en ook Jaouad "doe rustig" zeg ik bang hij begint hard te lachen "ben je bang" zegt hij door zijn lach heen.
Ik pak mijn telefoon uit mijn bh en maak een selfie voor op snapchat.
Maak ook een selfie met Jaouad hij steekt zijn tong er uit en ik doe het zelfde.

In het park aangekomen pakt Jaouad me op en rent met mij over zijn schouder heen door het park de fotograaf en cameravrouw rent ons achterna om alles te filmen.
Onze hele familie begint hard te lachen.
Na dat we veel foto's hebben gemaakt race we weer trug naar het zaal..

Love makes blind.Where stories live. Discover now