Lina

7K 245 13
                                    

Met droge tranen tussen mijn wimpers word ik wakker, ik kijk naast me en zie Jaouad liggen! Zal ik het hem ooit vergeven? Zal ik ooit kunnen zeggen "Het was niet jou schuld." Ooit ooit zal ik het uit mijn mond krijgen maar nu? Nu nog niet..

Ik sta met moeite op en voel meteen een steek door mijn lichaam gaan.
Ik pak mijn badjas & handdoek en loop zo de douch in als ik onder de douch sta voel ik de warme stralen langs mijn lichaam glijden , de stralen die me troosten ik geniet van dit moment alleen. ik leg mijn handen op mijn buik en fluister zacht "Alhamdoulilah." als ik klaar ben met douchen doe ik mijn badjas aan en doe een handdoek op mijn hoofd, als ik net de douche uit wil lopen staat Jaouad voor de douche deur , zijn ogen? Zijn ogen vertellen boekdelen hij heeft het ook moeilijk mee zijn lippen zien er paars uit hij ruikt naar sigareten en zijn ogen , zijn ogen zien er zwart uit terwijl hij altijd Licht bruine ogen heeft gehad.

Ik loop langs hem onze kamer in en neem op mijn bed plaats , is dit Mektab? Ik zucht en trek mijn trainingspak aan en doe wat argan olie in mijn krullen, waarna ik mijn haar in een snelle knot wikkel..

Als ik klaar ben doe ik mijn addidas slippertjes aan en loop de keuken in waar ik een lekker ontbijtje maak.
Ontbijtje van Jaouad leg ik op tafel en ik loop de woonkamer in waar ik alleen ga eten voor de tv.

Als Jaouad de trap af loopt met zijn psg trainingspak (die hem 😍 staat) kijkt hij me even aan zijn blik zegt genoeg.
Spijt ik doe alsof ik in de film zit..

Als hij naast me komt zitten en zijn telefoon pakt, kijk ik hem even heel stiekem aan, ik krijg een appje en open die Gaan we zo de heletijd met elkaar om? Ik laat hem op op blauw staan en eet verder mijn broodje op.

Hij doet zijn arm om me heen en geeft me een kus in mijn nek ik kijk verder naar mijn film en doe alsof het zo intressant is hij begint te lachen en trekt zijn arm trug..

"Laten we wat leuks gaan doen" vraagt hij me lief, hoe kan hij ZO nep doen terwijl hij zelf heel goed weet hoe ik me voel, we zijn ons zoontje of dochterje kwijt! "Okeeejj dan niet" zegt hij en staat op hij doet zijn schoenen aan en slaat de deur hard dicht, ik blijf naar de deur kijken en voel meteen een leeg gevoel is dit goed wat ik doe?

Ik ga op de bank liggen met mijn handen onder mijn hoofd.
Ik word verstoord door mijn telefoon die een paar keer overgaat ik neem op en hoor eerst niks aan de andere kant.

"Heey" hoor ik Jaouad dan zeggen.
"Hmm" zeg ik kortaff.

"Kan je me halen ben bij de politie en niet boos worden ofzo" zegt hij snel.
"Sjongeeeee dit meen je niet jaouad dit kan ik er ook niet bij hebben, wat heb je gedaan" hij zucht.

"Dat is het probleem en niks gedaan, ze zien me in een dikke auto rijden willen ze meteen mijn auto chekken" zegt hij boos dit keer zucht ik en hang op.

Ik ren met mijn adiddas slippers naar mijj auto en rij richting het politie bureau, als ik daar aan kom zie ik meteen Jaouad voor het gebouw staan met zijn handen in zijn zakken geleund tegen zijn auto, warom moet ik hem halen?

"Rare ik moest je toch komen halen je hebt toch een auto?" Zeg ik boos.
Hij begint te lachen "Je houd van me he anders zou je niet komen" zegt hij lachend "Fuck you" zeg ik en wil weg lopen "Love you2 babe" stiekem moet ik lachen maar hou me in.

Als ik mijj auto in stap hoor ik hem nog roepen "Tot straks vrouwtje" ik rij weg en Jaouad ook hij probeert me in te halen maar bn hem al voor.
Hij raced en komt voor me terecht.
Ik steek mijn middelvinger op, hij laat zijn stuur los en maakt hartje met zijn handen ik piep een paar keer en kijk hem vies aan en sms hem snel.

Hou je stuur vast ik zie dat hij zijn telefoon pakt en lacht hij scheurd onze staat in en stapt in "Leg gewoon op de stoep" zegt hij ik schu met mijj hoofd.

"Ben jou niet e eghjoer" zeg ik terwijl ik uitstap "Je bent wel getrouwd met een ezel e Ezelin" zegt hij ik schiet in de lach en loop hoofdschudend het huis in

Als ik naar binnen loop hoor ik Rayan bij het horen van zijn stem, ren ik zo wat het woonkamer in ik zie hem spelen en als hij me opmerkt laat hij alles liggen en komt mij kant aangerend "Mama" zegt hij blij.

"Tu m'as manqué" (ik heb je gemist) zeg ik blij ik geef hem overal kusjes als ik merk dat Jaouad en Soum met gebaren taal praten ga ik recht staan.

"Roddelaars" zeg ik dan soum kijkt me lachend aan en fluisterd in mijn oor.
"Jullie zien er weer verliefd uit" zegt ze blij ik knik en steek mijn tong uit en trek een vies gezicht.

Ze begint te lachen, en steekt ook haar tong uit Jaouad kijkt ons raar aan "Vrouwen" zegt hij zacht ik kuch expres en hij merkt meteen dat ik het hoorde.

"Maar ik ga ff naar Mo kom straks" zegt hij en trekt Rayan met zich mee ik knik en neem plaats op de bank samen met Soumaya die me het verhaal verteld.

"Jaouad heeft echt spijt dat vertelde hij me hij doet er alles aan om het goed te maken hij houd echt veel van je Lina."

Zegt ze terwijl ze met haar wenkbrauwen heen en weer gaat ik schiet ik de lach en knik.

"Hmm we zullen zien"

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu