Lina

6.9K 275 175
                                    

" Saiffedine.. " fluister ik schor.

Hij komt dichterbij en kijk in mijn kinderwagen " Du dat is mn nieuwe nichtje.. " zegt tie terwijl hij haar wil optillen " Laat haar maar in de kinderwagen. " zeg ik snel hij knikt en richt zich weer op mij " hoe gaat het schoonzusje. " zegt hij ik knik bang.

" Goed , Wat doe je hier? Hoor je niet vast te zitten. " vraag ik hem hij begint te lachen.

" nee beb vrijgelaten daarna moest ik een klusje doen. " zegt hij ik knik en kijk even weg hopend dat iemand die ik ken langs loopt , maar de straat is leeg & Stil , hij kijkt me aandachtig aan.

" Ben je bang? " vraagt hij lief ik schud met mn hoofd " Nee Saiffedine. " antwoord ik hij komt dichterbij en wil me een knuffel geven net op dat moment word hij van achter getrokken " Flikker raak mijn kind & vrouw niet aan. " hoor ik Jaouad schreeuwen die hem bij zijn kraag vast pakt en een paar stoten geeft Jaouad pakt Lidiya op en pakt mij bij mijn hand vast.

" Kom. " zegt hij snel en trekt me mee naar zijn auto.

" Wat doe je? Laat me uitstappen?!" Schreeuw ik naar hem hij scheurd de straat uit " Ben je kanker ziek in je hoofd?! " schreeuwd hij dit keer ik ben meteen stil en schrik van zijn reactie.

" Warom haat je hem zo erg?! " roep ik huilend " Moet je dat echt vragen? Je weet wat hij ons heeft aangedaan dan kom je mij vragen warom ik hem haat."
Roept hij terwijl hij de snelweg op rijd.

Ik kijk achter om en zie Rayan ook zitten samen met Lidiya.

" Waar neem je ons naar toe? " vraag ik ditmaal rustig maar nog steeds huilend.

" Ver van die psychopaat. " zegt hij boos terwijl hij zijn nagels in de stuur duwt ik word er een beetje bang van.
" Mag ik achter in zitten? " vraag ik hem hij schud met z'n hoofd " We kunnen niet stoppen & Warom eigenlijk? "

" Laat maar. " antwoord ik meteen.

Hij legt zijn hand op mijn been , een warm gevoel gaat door mn lichaam.
" Sorry. " zegt hij terwijl hij in mijn been knijpt ik knik ik ga het hem vergeven dit hoort eenmaal in een huwlijk toch? Upps & downs?

Ik leg mijn hoofd op zijn schouder terwijl hij rijd na een tijdtje schrik ik wakker door het gehuil van Lidiya ik draai me om en kijk naast me maar zie geen Jaouad ik schrik en raak in paniek de deuren zitten opslot en mijn tranen beginnen op mn wangen te rollen.

Ik pak Lidiya van achter en zet hij bij me op schoot Rayan slaapt nog diep.
" Rustig Lina. " zegt Jaouad die de deur open trekt " Ben alleen iets gaan doe." Zegt hij terwijl hij me in een omhelzing trekt " Rustig maar. " fluisterd hij en geeft me een kus op mn hoofd.

" Ik was zo bang. " fluister ik onze moment word onderbroken door een auto die langs ons scheurd Jaouad start meteen de auto en scheurd weg.

Ik kijk via mijn spiegel en zie dat het een range rover is die de heletijd grote licht op ons schijnt ik pak Lidiya straker beed en kijk bang naar Jaouad die boos hard rijd.

" Wie is dat. " vraag ik rustig hij reageerd niet trug tot dat ik zie dat de auto percies naast ons rijd ik kijk naar binnen en zie Saiffedine die rijd.

Jaouad haalt hem in en rijd een zand weggetje op en rijd zo hard mogelijk.
Hij scheurd de hoek om waar allemaal bomen zijn ( Soort bos ) hij rijd er in en probeert Saiffedine weg te krijgen.

" We gaan naar frankrijk. " zegt hij met woede in zijn stem aan de ene kant vind ik het leuk zie ik mijn familie weer maar aan de andere kant weer niet.

Ik hou met de ene hand strak de stoel vast en de andere hand hou ik Lidiya strak vast Saiffedine probeert tegn ons aan te botsen maar Jaouad ontwijkt hem net wanneer ik hem niet meer zie zie ik hem van voor ons kant op rijden met zoveel kracht ik schrik en zie zijn lichten percies in mijn ogen schijnen Lidiya begint te krijsen en Jaouad doet er alles aan om hem te laten stoppen..

Er zitten jonge kinderen in de auto die nog een heel leven voor hun hebben.

Ik gil het uit en Rayan schrikt wakker net wanneer we elkaar bijna raken ontwijkt Jaouad hem..

Ik ben buiten adem en kijk Jaouad geschrokken aan " Bangerd. " lacht Jaouad ik kijk hem nog steeds geschrokken aan " Hou op niet lachen."
Zeg ik en sluit mn ogen even.. En val in een diepe slaap met Lidiya in mijn armen..

( zie omslag dat is Lidiya in de auto. )

Love makes blind.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum