Jaouad

6.9K 247 14
                                    

"Ga ga naar huis is al 6 uur" zegt Mo terwijl hij me streng aankijkt.
"Je hebt ze in de steek gelaten man wist je nog toen we 16 waren? Wat je toen altijd zei? 'Ik laat mijn vrouw nooit alleen ze hoeft me maar te bellen en ik sta daar' echt een mongool ben jij en die dingen die je in je Sessie rapt?"

Ik kijk hem lachend aan "dingen veranderen Mo" en geef hem een schouderklopje.
"Jij veranderd niet dingen" zegt hij en loopt weg "Ekelooo" roep ik "je bent Stoned" roept Mo trug.
Ik stap mijn auto in en rij richting huis, of ik ze heb gemist? Ja..

Ik kom het huis binnen en loop meteen naar boven ik zie mijn Vrouwtje & Zoontje liggen "wat heb ik jullie aangedaan" fluister ik zacht.
Ik ga naast ze liggen en pak mijn telefoon tevoorschijn.
Onbekend: Heb je je vrouw nog niet verteld dat haar zoon een halfbroertje heeft?
Die wijf weer ik negeer haar en pak Rayan op leg hem in zijn eigen bed.

Ik ga tegen Lina aan liggen met mijn armen om haar middel heen en geef haar een kus in haar nek.

Ik word wakker door dat ik Lina & Rayan hoor praten ik kijk naast me en zie er niemand liggen.
Ik loop de douche in en neem een warme douche.
Na dt ik klaar ben doe ik een Chelsea pak aan en loop zo de keuken in en zie daar mijn allesjes zitten ik loop de kant op van Lina, die zotezien nog steeds boos is.
Ik ga achter haar staan en leg mijn handen op haar heupen ze draaid zich om en kijkt me in mijn ogen aan "Ik heb je gemist" zeg ik zacht tegen haar ze knikt en hou haar meteen in mijn armen vast "ik hou van je Lina, ziels veel" fluister ik ze trekt zich uit mijn omhelzing en geeft mij een kus op mijn lippen en gaat dan aan tafel zitten..

"Rayan eten nu" zeg ik boos hij schud met zijn hoofd en gaat dan op zijn kleine quat zitten "als je gaat eten gaan we straks even naar buiten met quat en dan aan we ook met mama naar de winkel." zeg ik en pak hem op en leg hem in zijn stoel.
Hij begint te gillen en te trappen
"E adhd kind ga eten" zeg ik nu streng "papaa biss" schreeuwd hij nu "doe wat Lina" zeg ik lachend ze schiet in de lach en zegt een keer "Eten Rayan" en hij begint meteen te eten.

"Toverkracht?" Vraag ik lachend ze schud met d'r hoofd en begint hard te lachen "Bedreigd" zegt ze lachend.
We praten nog wat en eten.

"Rayan even met papa naar buiten?" Vraag ik hem lief hij knikt ik doe mijn schoennen aan ik pak zijn quat uit de tuin en zo lopen we naar buiten Rayan gaat er meteen in zitten.
Hij rijd de weg op en kijk hem lachend aan ik ren hem achterna en leg hem voor de tiende keer op de stoep.
Er komt een politieagent aanlopen en kijkt Rayan lief aan "hallo meneer je mag niet op de stoep rijden he" zegt ze lachend "je kijgt een boete van mij" rayan praat babytaal met haar en steekt zijn wijsvinger op (middelvinger) ze begint te lachen "wat betekent dat?" Vraagt ze mij ik kijk haar lachend aan en doe alsof ik niet weet wat dat betekent.

Ze geeft hem een hand en hij neemt haar hand aan "Goeie jongen" zegt ze lachend ik maak snel een foto (omslag) en stuur die op app naar een groepsapp met allemaal neven/vrienden ik schrijf erbij 'Rayan krijgt zijn eerste boete'

Ik groet haar en loop samen met Rayan een rondje elke meid/jongen die langs komt aait Rayan over zijn hoofdje heen.
Ze kennen hem nu al zeg ik in mij zelf.
Ik loop met hem trug naar huis Lina komt ons kant op en pakt Rayan meteen op "Hahahah heb je je eerste boete" vraagt ze Rayan ik kijk haar vragend "hoe weet je dat?" Vraag ik lachend ze begint ook te lachen "heb ik doorgestuurd gekregen." Zegt ze lachend, "We krijgen vandaag bezoek Younes komt langs" ik kijk haar vragend aan "dan ben ik er niet" zeg ik kortaf "na paar jaartjes komen ze pas langs" zeg ik boos.

Ze haalt haar schouders op en loopt de keuken weer in Rayan rent de tuin in en ik? Ik ga naar lounge net als altijd!

Love makes blind.Where stories live. Discover now