Lina

5.7K 288 44
                                    

" Je ziet er prachtig uit.. " zegt
Visagiste tegen me die mn haar en make up heeft gedaan ik kijk trots in de spiegel en lach met mn witte tandjes.

Ik heb een zalm kleurige jurk aan met allemaal diamantjes , mn blonde haar hem opgestoken.. De visagiste maakt een foto van me van achter ( Zie omslag ) " Dus het is een bruiloft van een marokkaanse jongen die met een Nederlandse trouwt. " vraagt ze aan mij ik knik " Ja het is een neef van mn man. " zeg ik lachend.

Ik doe mn zalm kleurige Louboutin hakken aan en pak mn zilvere tasje met diamanten van MK nadat ik klaar ben loop ik de trappen af ik Zie Jaouad leunend staan tegen de muur met zijn telefoon in zijn handen zijn haar zit goed met een lijntje en zijn haar naar rechts gekamt en een dikke Rolex horloge hij heeft een witte armani blouse met een zalm kleurige strikje wat er zo stoer uit zag zijn blous heeft hij in zijn broek met een Hermes riem en gescheurde spijkerbroek met Louboutin met spikes aan..

Hij merkt mij op en kijkt met glinsteringen in zijn ogen , hij stopt zijn telefoon in zijn zak en houd zijn hand in zijn zak " Wauw.. " krijgt hij er met moeite uit " Je ziet er prachtig uit. " Fluisterd hij hij geeft me een kus op mn lippen en fluisterd met een zwoele stem in mn oor dat tie van me houd hij knijpt me zachtjes in mijn kont ik duw hem van me af en schiet in de lach
" Doe ff normaal. " lach ik hard hij geeft me een kus en hand in hand lopen we naar zijn matt zwarte Audi we stappen in en doen gelijk onze ramen omlaag hij doet harde muziek op en zo rijden we richting de huis van Chaib als we daar zijn aangekomen gaan we allemaal met de stoet mee Jaouad haalt iedereen in en toettert naar iedereen een golf probeert heletijd naast ons te rijden waar een groep Nederlandse wijven in zitten " Wat een sletjes. " fluisterd hij..

In de zaal aangekomen lopen Jaouad en ik Hand in hand de zaal binnen.
" Yoooooo bro. " roept Mo ik kijk om en zie hem lachend onze kant op komen.
Ik geef hem een knuffel " Lang niet geziennnnn kleintje. " zegt hij blij nadat we bijgepraat hebben loop ik alleen de zaal binnen de mannen gaan naar een Andere zaaltje boven.

Ik loop naar binnen en zie elke dodelijke blik verder op zie ik Anissa zitten mn nicht die is ook getrouwd met een neef van Jaouad ik loop naar haar toe en geef haar een dikke knuffel ze ziet er prachtig uit se heeft een witte hoofddoek op en haar make up zit perfect ze heeft een prachtjurk aan.

" Waar is die kleintje. " vraagt Anissa " Die is bij Soumaya. " lach ik ze knikt en zo genieten we van de bruiloft..

Laat in de avond beginnen alle Nederlandse hoertjes op te staan en te dansen ik zie Jaouad en een groep jongens binnen komen dansen , hij loopt naar die groep meisjes die korte jurkjes aan hebben en je ziet hun inkijk hij begint met ze te dansen en houd hun handen vast ik kijk jaloers toe en krijg een brok in mijn keel..

Die meisjes beginnen tegen hem aan te dansen met hun kont , de meeste oudere mensen zijn al weg.

Ik loop boos de zaal uit ik naar buiten ik hoor Anissa nog wat roepen maar negeer dat buiten zie ik Mo staan met een sigaret in zijn hand " Wat is er? " vraagt hij me nieuwsgierig ik kijk boos voor me uit " kan je me naar huis brengen? " vraag ik hem.

" nee je gaat niet naar huis. " hij gooit zijn sigaret op de grond en stampt er op
" je gaat genieten van deze avond. " hij trekt me bij mijn hand naar binnen en dansend lopen we de zaal binnen.

Jaouad staat daar nog steeds te dansen en die wijven hangen nog steeds aan z'n lip..

Ik ga met mn kont tegen mo staan en a zo op de beat zakken hij danst mee en beweegt met de beat mee ik zie Jaouad via zijn ooghoeken kijken en zie dat hij boos begint te worden ik ken hem al te goed die wijven beginnen overdreven teschuren en Jaouad geniet er van.

Ik til mn jurk op en begin te twerken met Mo achter mij , hij houd me bij mn schouder vast en danst mee..
We gaan helemaal los en eerlijk ik geniet er van Mo ziet er ook goed uit daar niet van..

Jaouad komt aan lopen en geeft Mo een kleine duwtje en geeft hem een knipoog , hij komt achter me staan en houd me bij mijn heupen vast " Wil je zo spelen? " fluisterd hij en geeft me een knijpje in mijn bil..

Hij loopt dansend weg en gaat weer bij die hoertjes staan dansen , ik loop boos weg en hoor Mo achter mij roepen..

Ik stop en draai me om " Zie je wat hij doet hij denkt dat een spel is maar dat is het niet Mo dit is geen spel dit is een huwlijk. " roep ik boos trannen rollen over mijn wangen Mo pakt me bij mijn arm vast en trekt me naar hem toe.

Als ik in zijn armen sta hoor ik harde voetstappen aankomen ik draai me om en zie Jaouad staan hij loopt woest naar mo toe en duwt hem tegen de muur " Noem je dit vrienden a flikker?! " schreeuwd hij " Noem je dit broederschap hé?? " ik duw Jaouad naar achter " Ik ga mn kanker handen niet aan jou verspillen a Zemmel en shem loop a slet.. " roept hij naar mij ik blijf staan totdat hij me aan mn arm meetrekt " Raak me niet aan. " siss ik.

Hij opent de auto deur voor me en duwt me de auto in voordat ik de deur weer wil openen heeft hij hem opslot gegooid " Ga je me nu ook slaan? " vraag ik hem boos hij kijkt voorzichtig uit en rijd hard weg " Stop ik wil eruit. " roep ik " Ik ga niet met mensen mee die me een slet noemen vooral niet mensen met wie ik een kind deel en van wie ik een kind in me heb.. " hij stopt geschrokken met de auto en legt zijn hoofd op de stuur " Wat bedoelje Lina"

" Ja Jaouad ik ben Zwanger. " zeg ik zacht en schor " Hoe lang weetje dit al? " vraagt hij me zacht wat eng klinkt.

" 2 maanden. " hij stompt tegen zijn stuur en legt zijn handen op zijn hoofd.
" Mischien is die kind wel van Mo. " zegt hij schor ik kijk hem geschrokken aan " Jij bent echt een flikker!! " schreeuw ik hij start de auto en rijd zo richting onze huis hij parkeerd de auto in de garage en geeft de sleutels aan de bewaker , ik loop de lift in en druk zo snel mogelijk op de lift knopje zodat de deuren snel dicht gaan maar Jaouad haalt de deur net hij gaat naar binnen en leunt tegen de spiegel aan.

Ik kijk boos voor me uit met een brok in mijn keel , als we op de verdieping van onze slaapkamer komen ga ik meteen de douche in en kleed me uit en doe mijn haar los en neem een douche.

Als ik klaar ben doe ik alleen mijn Bh & slipje aan en doe mijn badjas aan..
Als ik de kamer binnen loop zie ik Jaouad op de rand van zijn bed zitten met zijn blousje in zijn hand en blote bovenlichaam hij heeft nog steeds zijn broek aan en zijn hermes riem.

Ik doe mijn badjas uit en ga onder de dekens liggen en doe het licht uit , ik val bijna in slaap en tot dat ik 2 armen om mijn blote buik voel " Laat me los. " fluister ik zacht.

" Nooit. " fluisterd hij schor in mijn oor , ik laat hem maar zo liggen want het voelt best goed..

Ik leg mijn handen op die van hem die op mijn buik liggen " Het spijt me Lina warom heb je het me niet eerder verteld. " vraagt hij me.

" je hebt geen tijd voor me Jaouad je bent nooit thuis. " zeg ik hij zucht.

" je weet warom Lina. " antwoord hij kortaf ik blijf stil liggen met mijn ogen dicht en antwoord niet na een tijdtje
" Ik hou van je " fluisterd hij en zo vallen we in slaap.

Ik zie laatste tijd veel verhalen doe op de mijne lijken , ik heb hier zoveel moeite voor gedaan en uiteindelijk lijkt het alsof het voor niks is geweest omdat iedereen toch het zelfde schrijft als ik dikke kus.

Love makes blind.Where stories live. Discover now