Lina

7.3K 245 53
                                    

"Ik wil naar nederland toe" zeg ik kortaf naar mijn ouders, naar mijn familie naar mijn vrienden."
Hij zit helemaal in zijn telefoon en kijkt op "Wanneer?" Vraagt tie.
"Nu" zeg ik boos "ik heb ze 2 jaar niet gezien Jaouad 2 jaar! 2 jaar zit ik hier in dit kutland wil je dat rayan hier opgroeid? Zeg het me" schreeuw ik hard hij negeerd me en kijkt weer in zijn telefoon "weetje wat stik in je telefoon" zeg ik boos en loop de trap op naar mijn kamer.
Ik ga in mijn bed liggen en doe mijn oordoppen in.
Ik haat het ik haat het als hij zich zo tegen over mij gedraagt zijn telefoon is belangerijker dan mij!

Hij weet niet wat tie met me doet heb hem 2 jaar moeten missen en nu? Nu zit ik weer alleen in mijn bed net als in die 2 jaar.

Ik hoor de deur zachtjes open gaan ik ga recht zitten en zie Rayan daar zielig staan "Mama" zegt hij terwijl hij mij kant op loopt hij gaat bij mij aan de zijkant van het bed staan "Mama" zegt hij nog een keer en aait me over mijn gezicht heen.

"Mama lief" zegt hij zacht Jaouad komt de kamer binnen "Ik ga naar buiten" zegt hij hard Rayan houd zijn vinger voor zijn lippen en wijst mij kant op "mama" zegt hij zacht.
Ik doe snel mijn ogen dicht en merk dat Jaouad over mij heen buigt "ja mama slapen" zegt Jaouad dan.

Jaouad loopt de kamer uit en laat me daar achter alleen met mijn prinsje Rayan als hij er niet was dan zou ik 2 jaar lang alleen zitten hier, Soum die al trug is naar Nederland.
Rayan komt naast me liggen.
Ik ruik meteen het geur van Shisha..

"Rayan Shisha gedaan?" Zeg ik boos hij kijkt me raar aan en schud zijn hoofd.
"Neeeee" zegt hij ik weet dat hij de helft niet begrijpt maar dan heb ik tenminste iemand bij wie ik mijn hartje kan luchten, "je zou eens moeten weten hoe Mama zich voelt ik voel me alleen" zeg ik met tranen in mijn ogen "maar je bent niet alleen" hoor ik jaouad bij de deur zeggen ik kijk op en zie hem staan met zijn para jumper jas aan en louboutins schoenen aan "ben iets vergeten" zegt tie en loopt richting de kast pakt een wapen en stopt die in zijn broek en trekt zijn jas een beetje er over heen Jouad bukt om wat onder het bed te pakken en zie 2 pistolen in zijn broek deze is heel wat van plan
Ik voel tranen in mijn ogen prikken.

"Jaouad wat ga je doen" hij staat op "Niks" zegt hij snel en geeft me een snelle kus op mijn lippen.
Hij rend de trap af en hoor de auto van de oprit afrijden.
"Rayan met Mama naar mc" hij knikt en staat op hij wijst naar zijn schoennen en loopt de trap af ondertussen pak ik mijn Gues tshirt en die een zwarte broek met 2 scheuren bij mijn knie en een doe een hermes riem om doe een rode Para jumper jas aan dat tot mijn heupen komt.
Doe argan olie in mijn krullen en doe wat blush op en maak mijn lippen rood, ik lijk niet getrouwd en al helemaal niet op een moeder.
vind je het gek ben pas 19.

"Rayan" roep ik van boven naar hem toe, ik loop naar beneden met rayan de kleren in mijn handen, doe zijn witte cucci tshirt voor hem aan en zijn gescheirde cucci broek, cucci petje, cucci bodywarmer, witte cucci schoentjes smeer wat baby olie op zijn gezicht en spuit wat parfum van Jaouad op hem.
en loop samen met hem richting mijn auto de auto van Jaouad staat er nog raar!

Ik loop de mac in en bestel wat eten voor Rayan frietjes danoontje & chocomel meer wou die niet.

Na dat we klaar zijn met eten ga ik in de auto zitten met Rayan ik twijfel zo erg.
Moet ik met Rayan naar nederland toe gaan? En jaouad hier laten hij zou razend worden.
Maar ik mis mijn familie en jaouad die gaat echt niet trug.

Ik besluit om voor 1 dagje naar Nederland toe te gaan.
Ik koop wat boodschapjes voor onderweg en ga langs huis pak wat spullen voor daar in nederland.
Mijn ouders hebben Rayan nog nooit gezien mijn hele familie niet!
We stappen in en zet de tomtom aan doe muziek op en zo rijden we richting Nederland.

Op de helft wat de weg begint Rayan te schreeuwen hij wijst naar een toren dat betekent dat hij er naar toe wil weetje een pauze kan geen kwaad.
We stoppen en parkeren mijn auto we lopen richting de toren en lopen naar binnen "wilt u een rondleiding" vraagt ze ons lief ik schud met mijn hoofd "hebben jullie ook een lift?" Vraag ik haar lachend ze knikt en wijst ons de weg samen met rayan lopen we de lift in naar de 15de verdieping.

We stoppen daar en er komt meteen een harde wind onze kant op ik til Rayan op en hij wil meteen dt ik hem neerzet ik zeg hem neer en hij loopt meteen richting het hekje hij gaat voor het hekje zitten en kijkt mij lachend aan het ziet er zo mooi uit.
Ik maak snel een foto (omslag) en zet die op mijn watsapp profiel.

Samen met Rayan lopen we weer het toren uit, ik stop hem in de auto en doe zijn gordel om.
"Papa" roept Rayan hard ik kijk om me heen en zie inderdaad Jaouad staan "shit stil Rayan niet papa roepen"
Ik hoop maar dat hij me niet ziet ik moet gaan en zal vandaag gaan ik buk een beetje en stap snel mijn auto in en start mijn auto..

Love makes blind.Where stories live. Discover now