Lina

6.4K 258 36
                                    

Saiffedine Rayan & ik lopen het hotel uit om wat te gaan eten.
Van verte zie ik iemand tegen mijn auto aan leunen we komen steeds dichter bij en ik herken hem meteen Jaouad.
Ik pak Rayan op en Ren zo hard als ik kan ik hoor mijn naam achter me en draai me om, Jaouad rent achter me aan en houd me strak vast bij mijn arm "Lina" zegt hij zacht en probeerd me een knuffel te geven ik trek me uit zijn armen en duw hem weg.

Jaouad wil Rayan oppakken Maar Rayan begint meteen met gillen en krast Jaouad in zijn gezicht.
"Rayan papa is bij je" fluisterd hij ik probeer Rayan uit zijn armen te trekken maar Jaouad houd hem stevig vast "ik hou van je" zegt hij en loopt weg met Rayan in zijn armen ik begin te schreeuwen "Rayaaaannnn" rayan begint te huilen en zo stapt Jaouad zijn auto in ik ren zijn auto achterna maar ik weet dat ik hem niet kan inhalen.

"Wat doe je me aan" ik kan niet leven zonder Rayan en ga op de grond zitten en begin hard te huilen.
Ik krijg een sms binnen en zie dat het Van Jaouad is.
Jaouad: dit doe ik om je trug te krijgen ik hou van je..

Ik begin nog harder te huilen en weet niet wat ik nu moet doen.
Ik ren zo hard als ik kan richting een parkje, ik ga daar op een bankje zittn en kijk hoe stelletjes met hun kinderen lopen warom moet dit bij mij mis gaan?
Ik denk aan de woorden van Soum "Jullie zijn ook zo jong getrouwd" komt het daar door?

"Ik mis je Rayan" fluister ik "Waar is Rayan?" Hoor ik achter me ik draai me om en zie daar mijn steun & toeverlaat zitten "Nabil" schreeuw ik hard en geef hem een dikke knuffel.
"Vertel me alles" zegt hij zacht ik vertel hem letterlijk alles en sla niks over.

"Lina warom doet hij dit als hij van je houd" zegt hij terwijl hij zijn arm om mij heen doet.
"Ik kan niet meer Nabil echt niet meer" ik barst ik tranen uit "Doe rustig hij doet dit alleen om je trug te krijgen" zegt hij om me stil te krijgen ik weet dat hij dit niet meent misschien komt hij wel nooit meer trug die gedachten maken me bang heel bang.

Ik pak mijn telefoon erbij en zie dat Jaouad een foto van Rayan op app heeft gedaan (omslag) ik kijk naar de foto en begin weer te huilen en niet weinig ook.
Ik stuur hem een appje.

Lina: Hoe kan je me dit aan doen? Rayan mijn enige steun en toeverlaat pak je van me af? Jaouad wat heb ik jou ooit aangedaan? Heb ik een kind met een andere jongen? ik wil Rayan trug alsjeblieft je mag hem elke dag zien echt elke dag.
Hij is de enige waar ik voor leef Jaouad echt eerst leefde ik voor jou & Rayan maar nu? Nu alleen voor Ryan want kijk wat je me allemaal hebt aangedaan? Je zit aan een meisje waar ik bij zit je hebt een kind met iemand anders en dan doe je alsof ik fout zit?

Ik stuur hem dit en veeg mijn tranen weg Nabil tilt me op omdat ik mijn eigen benen niet voel.
"Nabil?" Zeg ik terwijl ik in zijn armen lig met mijn hoofd op zijn schouder "ja?" Antwoord hij terwijl hij richting mijn auto loopt.
"Je bent echt een broer voor me" hij knikt "en jij een zusje" zegt hij trots hij legt me in de auto en vraagt of ik wel alleen verder kan rijen, nee ik kan dat niet ik wil jou bij me hebben.
"Ja ik kan alleen rijden" zeg ik maar.
Hij knikt en geeft me een knuffel en loopt Zo weg.

En nu? Nu is er geen Rayan geen jaouad alleen Lina..

Love makes blind.Where stories live. Discover now