Wedding Day Lina

7.1K 263 7
                                    

"Schat ik moet zo weg dus er komt een andere negaffa die je gaat opmaken" ik kijk haar moe aan "is goed maakt niet uit" antwoord ik maar "mag ik je nummer ben wel benieuwd hoe het verder is afgelopen" ik geef haar mijn nummer en ze pakt haar spullen bijelkaar.
Ik neem een paar hapjes van mijn bestila en kijk nog even op mijn telefoon naar paar minuten klopt er iemand ze doet de deur open.
Huh? "Soukaina" zeg ik blij ze komt mij kant op en knuffeld me stevig "Babyyy ik had jou echt niet verwacht" antwoord ze blij.
"Allesgoed schat?" Vraagt ze me lief.
"Ja hamdoullah en met jou?" We kletsen nog terwijl ze mijn make up en haar doet..
"Klaar" zegt ze trots ik kijk in de spiegel en heb er geen woorden voor Prachtig.
"Mooi gedaan" zeg ik blij.
Ik doe mijn witte bruidsjurk aan (omslag) met trillende benen en trillende handen.
Ze kijkt me met tranen in haar ogen aa "wauw prachtig je ziet er prachtig uit" zegt ze terwijl ze me bewonderd ze doet mijn sluier voor mijn gezicht.
Nu nog wachten tot Jaouad komt.

10 minuten later komt Jaouad geschrokken de kamer binnen hij komt mij kant op lopen en geeft me een lange kus op mijn lippen.
Ik kuch en hij merkt dan pas dat er iemand met ons zit in de kamer "o maakt niet uit hoor" ik merk dat hij de stem herkent hoj draaid zich om en blijf wel 5 minuten staan.
"Jaouad?" Zegt ze verbaast.
"Kennen jullie elkaar" zeg ik nieuwsgierig ze wil bet wat zeggen als Jaouad haar ontbreekt "nee ken haar niet, Lina je ziet er prachtig uit prinsesje" zegt hij expres.
We staan allebei op en met trillende benen loop ik de trap af de zenuwen gieren door mijn lijf dit is het momment van afscheid van mijn lieve broers & broertjes mijn lieve ouders en lieve familie.
Overal is er rook en best donker mijn 2 broertjes Oussama & Wassim lopen achter ons aan met de ringen.
De tranen lopen over mijn wangen heen en kan ze niet meer bedwingen.
Er word een liedje opgezet van Nancy Ajram.
Met tranen in mijn ogen en met Jaouad aan mijn zij lopen we richting de tafel waar de taart staat.
De negaffa geeft ons de mes aan en wij beginnen samen met snijen uit elke hoek komt flits vandaan weet niet waar ik moet kijken.
"Ik hou van je" fluisterd hij ik geef hem een glimlach en hij doet het zelfde.
Daarna gaan worden we naar de dansvloer begleid we schuivelen samen het lijkt wel alsof we op de wolken staan dat rook past ook gewoon bij mijn jurk.

Na dat we klaar waren met dansen kwam iedereen afscheid nemen eerst vriendinnen ik liet een paar tranen vallen toen kwam mijn familie de moeilijkste ik knuffelde ze een voor een mijn moeder & vader komt mij kant op lopen en geeft me een knuffel van 10 minuten we beginnen allebei hard te huilen "yemma en papa ik hou van jullie ik hou van jullie" zeg ik 5 keer achter elkaar "ik ook van jou benti ik ook" zegt ze door haar tranen heen ik geef iedereen knuffel en met trillende benen loop ik naar de auto met jaouad aan mijn zij opweg naar een nieuw begin met jaouad..
Alle mijn neven en zijn neven & vrienden staan bij de deur ze geven hem allemaal een schouderklopje.
Mijn broers en broertjes geven mij een knuffel en ik begin weer hard te huilen ze geven Jaouad een hand en zo stappen we in "op naar onze nieuwe leven" fluisterd hij bijna onverstaanbaar..

Love makes blind.Où les histoires vivent. Découvrez maintenant