Lina

7.4K 281 54
                                    

Huilend lig ik in bed, ruikend aan zijn kussen die kussen waar hij op heeft geslapen ik mis alles aan hem.
Zijn blik zijn aanraking zijn lach alles.
Nu zit ik hier huilend alleen! Nooit verwacht dat ik ooit hier alleen zou liggen, ik ben Alles kwijt het belangerijkste ben hem kwijt ja Jaouad Bouchrifi, de bekende crimineel.
Ik voel de tranen langs mijn nek gaan richting mijn borst, ik snik zachtjes en denk aan onze momenten samen.
Samen liggen we dan hier op dit bed met oordopjes in de liefde vliegt door de kamer..

"Mama?" Hoor ik zachtjes bij de deur.
Rayan de stem die me nog harder laat huilen ik voel een steek dwars door mijn hart gaan "Ja?" Zeg ik met een trillende stem "Ja Rayan" herhaal ik.

Hij komt voor het bed staan en blijft me paar minutjes aan kijken "Ga maar slapen Rayan" zeg ik schor hij merkt meteen dat er iets mis is en komt dichterbijer "Mamie" zegt tie nog een keer maar dan zachter ik ga recht zitten en kijk hem diep in zijn ogen aan.
"De ogen van zijn vader" fluister ik zo zacht dat je me niet hoort.

Rayan klimt op het bed en komt naast me liggen op de plek van Jaouad.
Hij kijkt om zich heen hij mist iets hij mist zijn vader hoe kan ik hem dit aan doen? Hem zonder vader laten? Hoe kan ik? Ik doe de tv aan voor Rayan en die zappt een beetje wat op tv de tranen rollen nog steeds op mijn wangen.

Ik moet verder met me leven zonder Jaouad, Rayan zal niks te kort komen.
Ik sta op en pak Rayan op en neem samen met hem een douche na dat we klaar zijn doe ik voor hem een Witte Armani polo en een Spijkerbroek met scheurtjes die ik ook aan trek ik doe zijn gucci petje voor hem op en doe zijn zwart met witt huaraches aan ik doe mijn louboutins aan en stop Rayan in de kinderwagen.

"Vandaag gaan we lekker lopen goed?" Vraag ik Rayan hij knikt hevig en gaat braaf zitten ik loop met hem langs een pleintje en zo loop ik door richting de stad, als we in de stad aankomen wijsd Rayan meteen naar iemand "Niet wijzen" zegt ik zacht verder geef ik er geen aandacht aan en kijk wat rond in een paar winkels "Hee" hoor ik zacht achter me ik herken meteen zijn stem.

Die stem die me O zo verliefd heeft gemaakt, ik kijk op en kijk in die ogen die me altijd altijd verliefd aan keek.
"Ik wil niet praten Jaouad" zeg ik en ga verder met wat kleertjes pakken voor Rayan "Alsjeblieft" zegt hij zielig.

Ik kijk hem aan en zie dat zijn paarse lippen trillen zijn ogen die rood zijn.
Hij heeft een Gucci petje op en een Psg trainingspak, zal ik met hem praten? Zal ik hem vertellen dat ik dit allemaal eigelijk niet wil? "Sorry" zeg ik en wil weg lopen ik voel zijn hand op mijn middel "Alsjeblieft Lina alsjeblieft laat me vertellen wat ik voor je voel hé? Laat me je laten zien dat ik Fucking veel van je hou?" Ik kijk hem even aan en knik ben ik wel goed bezig?

"Even" zeg ik terwijl ik hem niet aankijk, en loop voor hem uit.
Als we de winkel uit zijn komt tie naast ons lopen en neemt de kinderwagen van me over. Rayan die heel blij is dat zijn vader bij hem is, zijn held!

Als we bij een bankje zitten begint Jaouad meteen met praten.
"Ik ga meteen alles eerlijk vertellen" zegt tie met trillende handen ik kijk hem vragend aan bang dat ik iets ergs moet aan horen "Ja?" Zeg ik met een trillende stem.

"Je weet wel dat kind.. Van Nadia is echt mijn kind.." zegt hij met moeite.
Ik weet niet wat ik hoor, ik voel mijn benen niet en mijn hart begint sneller te kloppen "Wa..t" stotter ik.
Alles begint zwart voor me ogen te worden en begin hem zo hard mogelijk op zijn borst te slaan ik begint te schreeuwen te huilen "NEEEE DIT KAN JE ONS NIET AAN DOE " Begin ik hard te schreeuwen.
De tranen rollen over mijn wangen die hun weg vinden richting mijn borst.

"Asjeblieft het..spijt me.." Fluisterd hij en pakt me strak vast hij trekt me tegen zich aan en begint zachtjes te zingen.
Ja dames & heren Jaouad heeft een pracht stem hij kan zingen & rappen.
Ik hoor zijn hart zachtjes bonken, en zijn adem die onrustig is zijn stem die me tot mijn hart raakt.

"Het spijt me.. het spijt me.." zegt tie 10 keer achter elkaar terwijl hij me heen en weer wiegd "Alsjeblieft" fluisterd hij.
Ik blijf stil in zijn armen zitten en de tranen rollen nog steeds over mijn wangen heen "Mijn prinsesje" fluisterd hij "Bismillah" zegt hij een paar keer wanneer hij merkt dat ik onrustig adem het lijkt alsof ik stik ik hou Jaouad stakker vast en luister naar zijn hart kloppingen..

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu