Lina

6.6K 253 13
                                    

"Jaouad was hier" fluisterd Soum als ik de klas in kom.
Er is niks veranderd ookal zijn we getrouwd we zijn nog steeds beste vriendinen we zijn jong dat wel zal ik er ooit spijt van krijgen? "Ik weet het" fluister ik trug Nabil komt achter mij zitten.
Nabil is mijn beste vriend geworden kan echt alles bij hem kwijt.

Na school gaat Soum mee naar huis we lopen naar binnen en zie dat Jaouad er niet is "weetje Soum? Is het normaal als je man elke dag in lounge is en vaak buiten is?" Vraag ik haar nieuwsgierig.
"Ik weet echt niet ligt eraan wat je gewend bent" ik zucht en ga op de bank zitten ik zie een paar brieven en open ze "ey er ligt een brief van Politie"
Zegt Soum terwijl ze hem open maakt "hij moet zich melden" zegt ze geschrokken "waar voor?" Vraag ik ze haald haar schouders op.
Ik bel jaouad snel na 1 minut neemt hij pas op "ja lieffie" voor dat ik iets wil zeggen schreeuwt soum door me heen "Linaaa er staat politie voor de deur" roept ze hard dat jouad haar ook hoort "Lina doe rustig verstop alle wapens in onze kamer snel" soum rent naar boven en gooit alles uit het raam op het dak van onze schuur.
Politie belt een paar keer aan ik loop richting de deur en hang op.

Ik doe met trillende handen de deur open "Hooi kan ik jullie helpen?" Vraag ik rustig ok niet te laten zien dat ik zenuwwachtig ben.
Ze knikken "goeimiddag mevrouw is meneer Thuis" ik kijk ze vragend aan "euhm nee die is niet thuis" ze komen zonder wat te zeggen binnen en zoeken door de hele huis "Hallo!? Zijn jullie gel geworden jullie vragen het niet eens vriendelijk?!" Voordat Soumaya haar zij kon afmaken pakt de politie haar strak vast en duwen haar tegen de muur "Haaaaalllooo?! Doe rustig met haar?!" Schreeuw ik hard.

Ze duwen mij ook tegen de muur aan en vragen mij mijn auto sleutels ik geef ze mijn sleutels.
2 andere lopen richting mijn auto en onderzoeken alles.

Na 30 minuten willen ze net weg gaan als Jaouad via de achterdeur naar binnen komt ze houden ons nog tegen de muur ik geef hem een sijn dat ze er nog zijn ze hebben hem gezien en rennen achter hem aan..

Love makes blind.Where stories live. Discover now