Lina

7.1K 257 13
                                    

Na 2 jaar ga ik Jaouad weer zien en Rayan zijn papa.
Ik doe zijn truitje aan waar op staat Free papa en zijn cucci riempe en zijn schoentjes.
Ik maak een foto van hem (omslag)
En leg hem beneden bij soum en pak mijn eigen kleren ik doe een grijze vest aan met een lichte spijkerbroek met scheurtjes doe mijn Niks huaraches aan en loop zo samen met Mijn lieve zoontje de deur uit richting Papa.

Voor de deur van de gevangenis beginnen mijn benen te trillen ik til Rayan op en zie dat hij om zich heen kijkt "Ik kom voor Jaouad" zeg ik met een trillende stem "wat bent u van hem" ik leg rayan neer en atwoord dat het mijn man is ze laten ons naar binen en samen met Rayan op mijn schoot zit ik te wachten tot hij het kamertje binnen komt lopen.
Ik hoor voetstappen op de gang en hou Rayan goed vast.

Hij komt binnen lopen en blijft een tijdtje staan ik sta op en spring op hem en doe mijn benen om zijn middel heen we geven elkaar een lange kus wat ik zo erg heb gemist ik strijk over zijn gezicht heen en zie allemaal krasjes.

Ik ga weer zitten en pak Rayan op mijn schoot hij kijkt mij vreemd aan "wie is dat?" Vraagt hij nieuwsgierig mijn stem begint te trillen.
"Jaouad dat is je zoon" hij schrikt en blijft 10 minuten stil zitten er rollen tranen over zijn wangen heen hij tild hem op en legt hem op zijn schoot "hij lijkt op mij" zegt hij terwijl hij over Rayans hoofdje aait.
"Papa" schreeuwd Rayan hard en op dat momment barst ik uit.

De tranen willen niet stoppen ze lopen van mijn wang naar mijn nek.
"Jaouad ik heb je gemist" hij knuffeld Rayan stevig en ik merk aan hem dat hij het niet kan geloven.
"Ik hou van je" fluisterd hij terwijl hij zijn tranen wegveegd.
Rayan blijft rustig zitten eigenlijk als hij iemand niet kent gaat hij schreeuwen of gaat tie hem slaan.

"Dus dit wou je me vertellen" zegt jaouad "vanaf die ene kanker dag zit ik ermee ik wou echt weten wat jou wou zeggen en nu nu zit mijn prinsje op mijn schoot" jaouad fluisterd in de oor van Rayan dat hij van hem houd.

"Dit heeft mijn dag echt geklaard" zegt hij blij.
ik knik "wanneer kom je vrij" vraag ik hem terwijl ik mijn hand op zijn hand leg "als ik goed gedrag toon volgende week zo niet dan nog 3 maanden" ik voel tranen prikken en weet niet of het van geluk is of van vedriet "jaouad alsjeblieft doe je best zodat je bij ons kan zijn en dat we dan weer trug kunnen naar nederland dat ik dan mijn familie weer kan zien" hij knikt en net op dat moment komen er 2 agenten binen en zeggen dat de tijd om is Joaud staat op en loopt mij ln richting op hij houd me paar minuten vast en geeft me dan een kus op mijn lippen "tot binnekort babe ik hou van je" zegt hij snel hij tild Rayan op "Kleine playertje ik hou van je gangstertje" en hij geeft hem een kus op zijn lippen.
Wat er zo schattig uit zag.

We zwaaien hem nog uit en lopen dan samen naar mijn auto ik wil rayan achter zetten maar hij schreeuwd het uit ik leg hem voor en hij blijft stoer zitten ik doe muziek op en zo rijden we richting huis mijn prinsje & ik..

Love makes blind.Where stories live. Discover now