Jaouad

3.3K 156 64
                                    

1 jaar later..

Mn lieve dochtertje En ik zijn nu al jaar verder.. Ik kon ze niet vergeten maar mn gevoel zegt gewoon dat ze niet meer leven ik heb er alles voor gedaan om ze te vinden ik heb maanden gehuild maanden niks gegeten maar ben verder gegaan voor mij en voor Lidiya.
Verder heb ik mensen om me heen die me steunde Soumaya , Saiffedine , Younes , Selim , Redouan , Amir , Souf , Mo , nouhayra , lina de tantes , mn moeder mn neven mn vrienden en Soukaina die voor Lidiya zorgde en voor mij die woont nu bij ons.

Sinds de dag dat Soukaina bij ons introk kwam soumaya niet meer en belt ze me niet meer ze heeft me uitgescholden en wil me nooit meer zien. Soumaya is nog altijd gebroken en zo de broertje van Lina Oussama die doet alsof tie me niet kent.

" Waar zit je met je gedacht babe. " hoor ik Soukaina fluisteren ( Ze heeft een echte barbie/hoeren stem. )

" Bij jou " lieg ik en geef haar een kus op dr lippen ze gaat met dr hand door mn haar.

" Wat doen we vandaag? " vraagt ze " Zullen we shoppen? Of gewoon ergens eten of blijven we gewoon thuis? " zegg ze achterelkaar terwijl ze haar armani polo aan doet die ik natuurlijk voor haar heb gehaald.

" We gaan een dagje naar parijs goed? " ze knikt blij en komt op me af op het bed " Omggggg ik hou van je je bent de beste " zegt ze terwijl ze me een knuffel geeft ik geef dr kusjes in dr nek en sta op.

" Hey amir ik kan vandaag niet komen man vanavond ben ik terug , ja is goed ben dan in de zaak. " zeg ik tegen amir via de tel en hang op.

" Kleed jij lidiya om? " vraag ik haar ze knikt en gaat langs mn gezicht met dr lange neppe nagel en stopt bij mn lippen zo loopt ze de kamer uit.

Ik neem een snelle douche en doe een zwarte gucci tshirt met een gucci petje en een donker grijse gescheurde broek. Ik spuit wat parfum en stop wanneer ik mn trouwring op mn kasje zie zitten.

Ik doe hem om en kijk er even naar totdat ik word gestoord door een Blije soukaina met lidiya in dr armen.
" schatje?? Gaan we? " zegt ze terwijl ze naar mn hand kijkt haar blik veranderd meteen na het zien van de ring die om vinger zit.

Ik knik en loop voor haar uit.

Als we in de auto zitten rijden we zo richting frankrijk. Ik kan me niet concetreren op het weg omdat ik met mn gedachten bij mn lieve Lina en Rayan zit.

Ik voel een hand op mn mannelijke gedeelte ik kijk naar Soukaina die me snikky aan kijkt ik glimlach naar dr en trek dr naar me toe en kus haar op dr lippen terwijl ik rij belanden we in een heftige zoenpartij.

We laten elkaar los en zo rijd ik rustig verder.. Als we eindelijk zijn aangekomen stapen we uit en stoppen we lidiya in de kinderwagen.

" Vind je het leuk met mama en papa. " vraagt ze lidiya met een baby stem.
Een steek gaat door mn hart en denk meteen aan mn lieve Lina en Rayan.

Ik negeer mn gedachten en pak de hand vast van Soukaina met eeen hand duwt soukaina de kinderwagen.

We gaan elke winkel uit en in en soukaina gaat geen winkel uit voor dat ze iets heeft gekocht en wie betaald ja hoooor haar prive bank Jaouad.

Kennen jullie die zielig soukaina nog die khimaar droeg en daarna gewoon hoofddoek droeg met een strakke broek en een korte truitje nou nu heeft ze helemaal geen hoofddoek meer en blond style haar en haar lippen die zijn altijd rood gekleurd met lippenstift.

" Gaan we ergens eten? " vraagt ze
Ik knik en pak Lidiya uit de kinderwagen en til haar zelf op terwijl soukaina de kiderwagen voor uit aan het duwen is.

" Kom we gaan daar eten " zeg ik tegen Soukaina die blij knikt ze zegt ook nooit nee.

We lopen met zn drie naar binnen alsof we een gezinnetje zijn.
We nemen plaats en kijken door de menukaart.

" ik ga even naar de wc. " zeg ik tegen Soukaina ze knikt en tuit haar lippen ik buig voorover en geef dr een kus.

Terwijl ik naar de wc loop hoor ik een bekende lachje ik kijk om me heen maar weet nog steeds niet van wie die oh zo bekende lachje is.

Als ik door wil lopen bots een jongen tegen me aan " Sorry zag je niet staan. " zegt hij en loopt weg ik kijk hem nog na en negeer het ik loop de wc binnen en kijk in de spiegel.

Ik zie er een jongen staan die er gebroken uit ziet , die zijn vrouw en zoon mist die nog altij pijn heeft en ongelukkig is ookal doet tie alsof. Ik hou niet van Soukaina ik hou niet van dr herhaal ik.

Als ik naar buiten wil lopen staat er een meisje met de zelfde jongen van net en een iets jongere jongen van rond de 3/4 jaar dat meisje heeft krullend haar tot boven haar kont als ze omdraaid schrik ik me dood.

Ik pak mn hart vast en zak door mn knie als Lina me ziet schrikt ze zelf ook houd de kassa vast.
Rayan ziet me en rent zowat naar me toe " Papa " schreeuwt tie door de hele resto ik open mijn armen en hou hem strak vast mn vrouw en zoon zijn niet dood zeg ik tegen me zelf in mn hoofd.

" Jouad? " hoor ik soukaina met lidiya in dr armen Lina die inmiddels huilend en ik shok zich goed vast houd aan de kassa ze kijkt naar Soukaina en rent zowat naar haar toe en pakt lidiya op.

Ze begint hard te huilen en snuift aan Lidiya.. " Mijn meid mijn kind ik heb je zo gemist mn kleine prinsesje. " zegt ze huilend.

" Gaan we nog eten? " vraagt soukaina die doet alsof er niks aan het gebeuren is.

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu