Jaouad

6.4K 269 4
                                    

Die kk Ahlam heeft gewoon foto's van ons gemaakt ik het Hotel.
"Soumaya alsjeblieft laat het haar niet zien ik had me zelf altijd beloofd om nooit een vrouw van wie ik zoveel hou laten huilen"
Ze kijkt me met trannen in haar ogen aan "Je gaat met Ahlam in bed?? Schaam je denk je niet aan de pijn die Je Lina gaat doen als ze dit ziet?" Ik sta op en loop richting mijn auto die Kehba moet ik pakken!
Ik rij richting haar huis en stap uit na 3x aanbellen doet ze open "Heeee Jaouad" ik kijk haar vies aan "Slim spelen? Wie het laatst lacht lacht het best" er komt een donkere jongen achter haar staan ik kijk hem vies aan "Tering lijer" fluister ik "Ey bradda je gaat niet zo tegen mij praten he" ik schiet in de lach en pak mijn wapen uit mijn zak "Wat zei je?" Zeg ik terwijl ik steeds dichterbij hem kom.
Nu maken ze mij parra.
Hij loopt achteruit en haald een mes ergens vandaag "Wil je zo spelen?" Zeg ik boos Die jongen komt op me afrennen met het mes in zijn hand hij houd het mes tegen mijn keel aan "Steek me neer dan?" Ahlam houd mij tegen net wanneer ik wil schieten hoor ik sirene ik ren naar mijn auto en stap in ik race richting Lounge van mijn neef.
Ik ben nog lang niet klaar met hun..

Love makes blind.Where stories live. Discover now