Lina

6.8K 284 11
                                    

"Soum er is iets vertel het me gewoon?" Ze kijkt me met tranen in haar ogen aan "Nee het kan niet je komt er ooit wel achter" ik hou haar hand vast en vraag haar of het wat te maken heeft met Jaouad.
Ze blijft stil "nee" ik zie dat ze liegt maar wat het ook is ik kom erachter.
Ik loop boos weg, ga de deur uit richting Een eetcafe daar aangekomen bestel ik wat eten en neem plaats.
"Hee" hoor ik iemand achter me zeggen ik kijk in de ogen van Saiffedine "Mag ik bij je komen zitten?" Vraagt hij me lief "tuurlijk" hij neemt tegenover me plaats en besteld ook iets.
"Hoe gaat het verder" vraagt hij me rustig ik kijk hem lang aan "ja gaat wel goed met jou" hij blijft stil en kijkt naar zijn vingers.
"Ga je trouwen met Jaouad?" Vraagt hij me rustig "ja" ik kijk weg en kijk hem weer in zijn ogen aan.
Hij kijkt teleurgesteld weg "Ik kan niks anders doen dan alleen je geluk wensen"
Ik zie dat het hem pijn doet en dat het hem raakt.
"Saiff zeg me alsjeblieft wat je dwars zit" hij kijkt me met tranen in zijn ogen aan "Als ik het zeg wat dan? Er veranderd toch niks? Je houd van mijn broer.."
Ik kijk hem met een brok in mijn keel aan "Saiff voel je iets voor me?" Hij kijkt weg en veegt een traantje weg "Voelde" ik krijg een steek door mijn hart en kijk hem Met vedriet aan "Saiff het spijt me.." hij kijkt me aan "Spijt komt altijd achteraf ik hield van je en wou mijn leven met je delen" ik leg mijn hand op zijn hand, hij trekt zijn hand trug "je bent verloofd schoonzus" met moeite spreekt hij het woordje Schoonzus uit..

Love makes blind.Where stories live. Discover now