Lina

6.8K 268 19
                                    

"Ben thuis" hoor ik van beneden ik loop naar beneden en zie Jaouad daar staan met rode ogen en paarse lippen van het roken, hij gaat meteen op de bank liggen zonder wat te zeggen.
Ik ga naast hem zitten en blijf hem een tijdtje aan staren hij zit zo ik de telefoon dat hij me niet ziet zitten.

"Wie is er zo belangerijker dan je vrouw?" Vraag ik hem nieuwsgierig en trek zijn telefoon uit zijn handen voor dat ik Mo lees trekt hij zijj telefoon met al zijn kracht uit mijn handen.
"Auwh" zeg ik terwijl ik naar mijn vinger kijk die een beetje bloed.

"Warom zit je zomaar aan mijn telefoon?!" Zegt hij boos ik blijf hem hopeloos aan staren.
"Jaou.." voor dat ik zijn naam heb afgemaakt snauwt hij me af "Opkankeren" zegt hij boos en duwt me weg met tranen in mijn ogen loop ik mijj kamer in en blijf daar zitten.

Als ik muziek vanuit beneden hoor doe ik rustig mijn deur open en blijf daar staan ik hou er zo erg van als Jaouad rapt ik blijf luisteren en geniet van zijn stem..

"Dit is boef's tijd maar ik zit in proeftijd ibahesj die loert mij, voor torie's daar in koerdwijk.
Maar ik ga je schetsen mattie, al is het met stoepkrijt mij moet je niet bellen mattie, als het niet om Floes draait.
Ze willen dat ik hood blijf, maar iedereen petjes op, rappers zitten vast nu, die scene heb ik echt op slot.
Af en toe op brakka's, even wat met Mo verdienen geen punchlines, als ik sla, stoot ik cocaine standaard trainingspak, voetbalclub of lacoste patta die is eng, je vraagt je af hoeveel die lak kost" zijn telefoon gaat af en verstoord het hele moment.

Hij doet het muziek wat zachter een neemt op "Yo" zegt hij zacht bang om mij wakker te maken "Ze slaapt" fluisterd hij "Ben je gek e poessie? Eerst steelt hij onze coce dan ontvoerd hij mijn vrouw?" Hij is even stil.

"Ik ga hem vermoorden al ligt hij in coma" zegt hij en hangt op ik hoor voetstappen op de trap, ik ren meteen onze kamer in ik ga liggen en doe alsof ik slaap, hij komt naast mijn bed staan.
"Prinsesje het spijt me" zegt hij zacht en als hij merkt dat ik niet antwoord loopt hij weg, ik hoor nog de deur dicht knallen.

Ik kijk uit het raam en zie Jaouad zijn auto in stappen, en zo scheurd hij de straat uit met piepende banden.
"Jaouad.." fluister ik zacht.

Ik trek mijn jas aan en doe snel mijn schoenen aan en volg Jaouad met mijn eigen auto, hij rijd eerst langs een lounge waar hij paar minuten blijft ik zie hem van verte uit de lounge komen en zo stapt hij de auto weer in.
Daarna rijd hij richting Mo en mo stapt ik ik merk dat hij de hele tijd in zijn binnenspiegel kijkt ik doe mijn zonebril op zodat hij me niet herkent.

Ik rijd hun achterna en later merk ik dat ik het voor niks doe, ze rijden alleen maar rondje ik besluit maar om naar een parkje toe te gaan, als ik daar aan kon ga ik op een bankje zitten waar een marokkaanse vrouw zit die me steeds aankijkt vanuit haar ooghoeken.

"Tbarkellah" zegt ze dan zacht ik knik en glimlach naar haar.
"Ben je getrouwd?." Vraagt ze me nieuwsgierig ik knik en kijk haar lief aan ze heeft hele mooi lichte ogen.
"Heb je kinderen?" Vraagt ze me dan ik knik weer "1 zoontje" zeg ik trots.

Ik laat haar foto zien van mij Jaouad & Rayan bij het zien van Jaouad de foto worden haar ogen groter.
Ik blijf stil zitten "Kent u hem?" Vraag ik haar nieuwsgierig ze schud snel haar hoofd en houd mijn hand dan strak vast "Je zult nooit gelukkig worden als je blijft vasthouden aan de dingen die je verdrietig maken.." Zegt ze zacht en staat op ik volg haar met mijn ogen.

Als ik beetje uitgewaaid ben rij ik weer naar huis, niemand is thuis nergens is Jaouad te vinden en al helemaal geen gillende Rayan..
Na dat ik een beetje heb gekookt pak il de laptop van Jaouad en open google.

Bij zoek geschiedenis zie ik staan..
"Jongen zwaargewond bij schietpartij" ik druk er op en bestudeer het goed.
"Het blijkt dat de slachtoffer en dader elkaar kennen" staat erbij..

Ik denk aan de woorden van Jaouad zie mij bang maken, zal hij er iets mee te maken hebben? Ik twijfel erg en bel Soum op ik vertel haar alles.

"Vetrouw je man" zegt ze ik moet haar maar volgen en vergeet alles wat ik heb gelezen, ik ga op onze bed liggen en voel me alleen, eenzaam..

Midden in de nacht word ik met moeite wakker ik ga recht zitten en kijk om me heen en zie geen Jaouad liggen.
Ik besluit om beneden op hem te gaan wachten ik loop naar beneden met mijn korte broekje en hemdje, ik ga op een stoel zitten en wacht aandachtig tot ik een sleutel in een slot hoor vallen.

"Misschien wel hé" zingt hij gek mee als hij de woonkamer binnen loopt schrikt hij dat hij een zak laat vallen waar wapens im zitten & kalasjnikof.
Ik schrik van al die wapens "Ik wil niet dat je dit verstopt in ons huis" zeg ik serieus Jaouad dis nog steeds niet bijgekomen is van de schrik gaat op de bank zitten met zijn handen door zijn haar, hij kijkt mij dan aan "Je ziet er sexy uit" zegt hij dan opeens.

Ik kijk hem vreemd aan en ga dan op zijn schoot zitten ik leun met mijn hoofd tegen zijn borst aan en zijn handen legt hij op mij kont.
Hij geeft me een lange zoete kus op mijn lippen waar ik van geniet.

Hij tild me op en gooit me dan op onze bed (verder weten jullie wel wat er gebeurd!!)

Stem & Reageer!

Love makes blind.Where stories live. Discover now