Lina

6K 233 34
                                    

Jaartjes verder

Ben trots op mijn gezinnetje we zijn close , mijn kinderen zijn prachtig Dalila Lidiya Safira is 1 jaartje oud eigenlijk en ik nog nooit zo een mooi meisje gezien ze is prachtig met haar blauw/Groene ogen en haar getinte huidje.
Echt een mamaskindje! Rayan is al een jaartje ouder en kan al volop praten en schelden hahah echt een Rayan , die is ook een knapperd geworden hij is gek op z'n vader maar ook op z'n moeder maar toch blijft hij een papa's prinsje ( Ook die van mama natuurlijk! ) met mij & Jaouad gaat het prima hij maakt tijd voor ons maar toch zit tie nog in dat werk hij is nu de baas van die kleine dealertjes.
Hij noemt zich zelf DE Scarface haha.

We zijn nog steeds zo verliefd als eerst , samenvatting ben gewoon een trotse mama & trotse vrouw!

Back to the reallife..

" Ga is ff kijken bij Prinsesje. " zegt Jaouad met een slaperige stem.

" nee ga jij maar lekker. " hij zucht en staat met moeite op met blote boven lichaam mompeld hij de kamer uit.

Na 2 minutjes komt hij aan lopen met Onze Prinsesje ( Dalila Lidiya Safira ) in zijn armen ook zei heeft geen truitje aan ik schiet meteen in de lach als ik haar schattige gezichtje zie ze heeft een blauwe strikje op haar hoofdje..

Jaouad speelt met haar en ik maar een snele foto ( zie omslag ) van hun saampjes die ik meteen op app gooi ( Zie omslag ) ze gaat tussen mij en Jaouad liggen " Zeg fuck you. " zegt Jaouad tegen onze prinsesje ik kijk hem boos aan " Gedraag je. " hij schiet in de lach en geeft me een kus op m'n lippen " Sjow wat hou ik er van als je boos bent. " zegt hij lachend.

Ik sla hem op zijn hoofd en pak Lidiya op samen met haar in mijn handen loop ik de douche in ik leg haar op de grond waar ze begint te spelen terwijl ik de bad open draai , wanneer die eindelijk vol zit pak ik Lidiya en stop ik haar erin ik ga er zelf ook in en doe er wat schuim in Lidyia begint blij te spelen en te giegelen..

10 minutjes later

" Ey ik wil er ook bij. " roept Jaouad terwijl hij de deur open trekt " Moet jij weer momentje van Moeder & dochter verpesten jaloerze heks. " roep ik boos naar hem.

Hij roept Rayan die meteen komt aanrennen , ze springen zowat de bad in ( Hele grote bad ) ik kijk ze boos aan.

" Wat nou ik wil ook van mijn gezin genieten. " ik steek mn middelvinger op en pak Lidiya op " Wij gaan lekker naar zwembad toch Lidiya. " ik pak een grote handdoek en wikel daarmee me zelf en Lidiya ( Ziet er cute uit!😍)

Als we benden bij onze binnenzwembad zijn pak ik mn bikini en doe ik hem meteen aan ik pak Lidiya op en ga met haar rustig het zwembad in Lidiya houd van water en daar geniet ze erg veel van..

Als we even alleen in het zwembad zitten komen Rayan & Jaouad aan rennen " Bommetje. " schreeuwen ze tegelijk ik gil het uit " Kankerop! " schreeuw ik naar Jaouad ik leg Lidiya op haar stoeltje die drijft ( Speciale stoeltje ) ik duw Jaouad onder water , Rayan springt op mn rug en probeert me ook onder water te krijgen.

Als Jaouad eindelijk boven water komt zegt hij trots " Goedzo soldaat. " tegen Rayan ze geven elkaar een boks en een knipoog Jaouad tild me op bij mn billen en geeft me een lange kus op mn lippen " Gezellig dit he. " zegt hij met een grijns op zijn gezicht!

" Ja super. " zeg ik sarcastisch " Warom laat je me nooit alleen met Lidiya? " vraag ik hem nep vedrietig.

Ik doe mijn benen om zijn heupen heen en zijn handen liggen nog steeds op mijn billen " Omdat ik van je hou. " zegt hij terwijl hij me een kus geeft in mijn nek!

Ik kijk om en zie Rayan met Lidiya spelen ik kijk trots toe " Rayan kijk is naar mama. " zeg ik hij doet zijn hand voor zijn ogen " Nee jullie doen vies. " zegt hij ik vergat ff dat ik nog met mijn benen om Jaouad had en dat Jaouad zijn hand op me billen had ik trek me los en Jaouad trekt zijn handen beschaamd trug " Hou je van mama Rayan? " vraag ik hem " Tuurlijk Mama altijd nummer 1 " zegt hij wijs.

Ik kijk hem trots aan " Goedzo lieffie. "

" Hou je van papa. " vraagt Jaouad meteen ik zucht hard en kijk hem boos aan " Je maakt van alles een wedstrijd hé. " roep ik boos naar hem ik pak Lidiya op en ga samen met haar het zwembad uit.

" Babe ik maakte een grapje kom trug. " Roept Jaouad als ik de zwembad uit loop ik steek mn middelvinger in de lucht en loop zo HC mogelijk de zwembad zaal uit!

Nadat we gedoucht hebben doe ik voor Lidiya een velrose kenzo truitje aan en een gescheurde broekje , doe meteen ook haar Gucci haarband en Gucci Schoentjes aan daarna stop ik haar in haar mooie kar.

Nadat ik klaar ben met haar begin in aan me zelf ik stijl me haar snel snel en doe ook een kenzo trui aan maar dan zwarte en doe een spijkerbroek met Hermes riem aan & mijn Royaums aan.
Nadat we klaar zijn stap ik de lift in en kom bij de laagste verdieping aan waar Jaouad & Rayan heel toevallig staan.

" Waar gaan jullie heen? " vraagt Jaouad terwijl hij tegen de muur leunt.
Rayan doet het zelfde met zijn zonebriletje op net als zijn vader.

" Een meidendagje. " zeg ik en loop langs hun ik doe mijn zonnebril op en loop onze huis uit " Moet ik jullie brengen. " vraagt hij " Euhm nee hoor heb ook me rijbewijs en wil lopen maar toch bedankt. " zeg ik
" papa zei dat we jullie achterna gaan. " ik kijk Jaouad scheef aan , Jaouad geeft Rayan een dodelijke blik!

" Stil a Woeshoem. "  zeg Jaouad Rayan gaat voor hem staan " Jij zei niet dat ik het net mocht zeggen. " zegt Rayan eigenwijs.

Ik negeer ze en loop onze voortuin uit..

Als we in de stad aankomen ga ik met Lidiya elke winkel in en uit koop leuke speelgoed en leuke kleertjes voor haar.
Nadat we klaar zijn gaan we ergens frietjes eten.

Ik loop onze voortuin in met de kinderwagen " Kan ik je helpen? " vraagt Hans ( Bewaker ) ik knik en haal Lidiya uit de kinderwagen en geef hem de kinderwagen " Breng maar naar boven. " zeg ik en loop de lift in met Lidiya in mijn handen en alle spullen.

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu