Lina

7.7K 312 6
                                    

Nee dit kan hij me niet aan doen ik ren de plein over richting station ik voel mijn tranen over mijn wanger rollen van mijn wangen naar mijn lippen.
Alsjeblieft Jaouad ik hou te veel van je laat het me je uitlegen app ik hem met trillende vingers trug.
Ik ga op mijn knieën zitten en begin hard te huilen trek aan mijn krullen warom? Warom mij "JAOUAAAADD" schreeuw ik over de station heen.
Mensen die langs lopen kijken me allemaal aan, dat kan me niks schelen!
Ik bel Soumaya huilend op "Soumaya?" Ze schreeuwd "Linaa? Waar ben je wat is er? Lina? Reageer trug LINA?" Ik blijf stil luisteren naar de stem aan de andere kant "Soumaya kom me ophalen alsjeblieft ik kan het niet meer" ze begint mee te huilen ik hoor haar gesnik aan de andere kant "Heeft die klootzak je dit aangedaan?" Ik krijg een steek door me hart Klootzak? Ik hang op en sta rustig op ik ben duizelig en zie alles draaien "Ey moet ik helpen?" Vraagt een meisje aan me ik kijk haar aan "Nee laat me los" trek me los en ren verder tot dat ik een bankje zie ik ga er op zitten en bekijk de appjes die ik heb binnen gekregen jaouad: Kowed van mij wil niks meer van je weten en wil je nooit meer zien.
Mijn beeldscherm is helemaal nat door mijn tranen dacht dat Jaouad me nooit pijn zou doen? Ik wil het hem uitleggen maar hij wil me niet meer zien.
Heb een gevoel een gevoel dat me zoveel pijn doet.
Ik bel hem een paar keer wil voor de laatste keer zijn stem horen "Ja met Ahlam" hoor ik aan de andere kant.
Een meisje? Hij heeft me laten zitten voor een andere? "Ahlam schatje kom" hoor ik Jaouad aan de andere kant ik laat mijn telefoon vallen en op dat moment houd Soumaya mij stevig vast "wat doe je je zelf aan?" Ik laat haar niet meer los 10 minuten lang staan we in het regen.
"Kom we gaan ik heb je moeder verteld dat je bij me blijft slapen" zegt ze terwijl ze haar arm om me heen doet.
Bij Soumaya thuis aangekomen lopen we gelijk naar boven "schat ga douchen en dan lekker slapen" ik knik stil.
Ze geeft me een badjas en een pyama.
Kleed me uit en ga onder het warme water staan, Jaouad? Wat doe je me aan ik leun tegen de muur aan en laat het warme water over mijn lichaam glijden.
Word getroost door het warme water, Ahlam? Wie zou die bitch zijn? Mijn tranen mengen zicht met het warme water
"Lieffie je staat al 3 kwartier onder de douche gaat het?" Tuurlijk gaat het niet.
Ik antwoord kortaf "ja ben al klaar" ik loop de douche uit en laat me vallen op het bed Van Soum met tranen in mijn ogen val ik in slaap met mijn telefoon in mijn handen Afwachtend of Jaouad me nog belt..

Love makes blind.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora