Lina

6.8K 262 9
                                    

Ik word wakker en kijk meteen op de klok 09:00 nog vroeg ik voel Jaouad de lichaam op me en duw hem rustig weg neem een warme douche en loop de keuken in maak een ontbijtje voor hem en pak mijn spullen bij elkaar.
Ik schrijf een briefje voor hem dat ik bij Soum ben.
"Heb ik alles?" Fluister ik.
nog snel voor dat ik het huis uit loop geef ik Jaouad een kusje op zijn lippen hij houd me opeens vast bij mijn heupen en schrik mij rot.
Hij trekt me het bed op "Jaouad ik moet gaan" zeg ik nep boos "nee blijf bij me" zegt hij schor en met een oog open hij geeft me een paar kusje in mijn nek en leunt tegen mij aan.
"Babe blijf" vraagt hij me lief ik kijk hem lachend aan "oke een half uurtje meer niet" zeg ik serieus "blijf bij me liggen" zegt hij terwijl hij zijn hand op mijn kont legt.
"Jaouad" zeg ik lachend.
Hij aait over me rug heen en geeft me een kus in mijn nek.
Hij valt weer in slaap met zijn hoofd op mijn borst en zijn hand in mijn trui ik moet hard lachen maar hou me zelf in.
Ik blijf stil liggen en kijk naar zijn mooie koppie.
Binnenkort ben ik gewoon getrouwd met hem.
Na een half uur wil ik opstaan ik haal eerst zijn hand uit mijn trui dan zijn hoofd van mijn borst.
Hij is gelijk klaar wakker "ik hou van je" fluisterd hij schor.
Ik sta op en loop de deur uit met mijn cucci tasje en mijn parajumper jas.
Onderweg naar soum doe ik hard muziek op en maak een paar snapps van me zelf en stuur ze naar Jaouad & Soum, bij soum aangekomen bel ik aan de deur gaat rustig open en daar staat een slaperige Soumaya.
Ik begin hard te lachen en geef haar een speelse stomp "hmara" zegt ze nog lachend "ik ga verder slapen mijn mannetje wacht op me" zegt ze slaperig en gaat met moeite de tral op.
Ik ga op de bank zitten en kijk op app ik zie dat Jaouad onze foto op profiel heeft gedaan die ik op snapchat had stel mijn broers zien dat? Boeit me niet.
Ik krijg een snap binnen van jaouad en open het hij heeft een foto gemaakt van zijn groene ogen en schrijft erbij: ik zie jou waar je ook bent.
Ik begin hard te lachen en leg mijn telefoon weg.
Ik val van zelf in slaap..

Love makes blind.Where stories live. Discover now