Lina

6.5K 240 25
                                    

Mijn telefoon gaat een paar keer over en zie Mo staan.
Mo: waar ben je? Nunu zeggen waar je bent ik kom naar je toe!!
Lina: Mo alsjeblieft laat me met rust.
Zeg ik boos
Mo: JE GAAT JE GEDRAGEN NU TRUG RIJDEN! Schreeuwd hij naar me ik hang op en rij verder richting Nederland Rayan die is al in slaap gevallen ik pak zijn Cucci speentje en stop die in zijn mond.

Ik doe rustige muziek op van Babylone en rij rustig verder ondertussen gaat mijn telefoon een paar keer over maar negeer het.
Onderweg stop ik bij een Tankstation, en haal een Redbull.

En rij weer verder.
Eindelijk in Nederland aangekomen rij ik meteen richting mijn eigen huis, ik stop de sleutel in het slot en til Rayan op.
Alles is lekker opgeruimd alles ligt er nog hoe ik het heb achtergelaten.
Ik kijk naar de brieven die er liggen en er zitt ook een pakketje tussen ik ga rustig zitten en open het pakketje er zitten foto's in van onze bruiloft & dvd.

Ik bekijk ze een voor een en er rollen tranen over mijn wangen.
Rayan komt bij mij zitten en blijft stil zitten ik weet hoe hij zich voelt hij is het hier niet gewend en praat ook bijna alleen frans, alles samen gevat hij is een franse jongen.

Daar zit ik dan alleen samen met mijn prinsje die zijn Papa mist en ik die van mij mis! "Rayan" zeg ik zacht hij kijkt op en blijft stil naar me kijken.
"Mama aime" (mama lief) zegt hij in het frans hij komt bij mij op schoot zitten en leunt met zijn hoofd tegen mijn borst aan "Jaa" zeg ik maar zacht "Rayan ook" hij blijft stil zitten mijn trannen vallen op zijn hoofdje en veeg het meteen weg hij kijkt op en ik tover een glimlach wat zou ik toch zonder hem moeten?

Mijn telefoon gaat af en pak hem uit mijn zak ik zie Nabil staan.
Omg wat heb ik hem gemist mijn beste vriend ik neem meteen op.
"Hee Nabiltje" zeg ik vrolijk.
Hij blijft even stil en begint meteen met schreeuwen "Linaaaa ik heb je gemist e bolle" schreeuwd hij vrolijk ik begin hard te lachen.
Hij vraagt hoe het aat in frankrijk.
"Ik ben nu in nederland" zeg ik met tranen in mijn ogen "echtt?! En dat zeg je nu pas is Jaouad er ook?" Vraagt hij me blij, bij die naam jaouad kan ik niet meer stoppen met huilen.

"Nee die is er niet Nabil" zeg ik met een schor stem, we praten nog wat en hang op! De bel gaat wie zou dat zijn? Met trillende benen loop ik richting de deur
Ik doe de deur open en zie daar Nadia staan? "Wat doe jij hier?" Zeg ik boos "nou ik wou ff kijken of mijn zoontje de vader er is" ik kijk haar raar aan ik voel mijn benen niet en hou de deur strak vast zodat ik val.
"Vader? Zoon?" haal ik met moeite uit mijn mond mijn hart die begeeft het bijna ik kijk haar aan en voel een brok in mijn keel ik ga niet huilen voor die bitch en al helemaal niet voor Jaouad.

"Bitch" fluister ik en knal de deur hard dicht voor haar neus ik pak al mijn spullen en Rayans Spullen ik neem 1 foto mee van onze bruiloft ik verlaat het Huis met Rayan in mijn armen..

Ik rij richting een Hotel en loop naar binnen ik krijg een kamer met Rayan ik loop de lift in en net op dat momment komt een jongen de lift in.
Ik kijk voor me uit en houd de hand vast van Rayan "is er iets" vraagt hij "je ogen zijn rood" ik kijk hem aan en herken hem meteen Saiffedine? Hij schrikt zo te zien herkent hij me nu ook hij is zo veranderd.

"Lina?" Fluisterd hij..

Love makes blind.Where stories live. Discover now