Lina

7.4K 304 3
                                    

Sorry het was niet mijn bedoeling om je zo bezorgd te maken ik heb erover nagedacht het is beter dat we elkaar niet meer zien ik probeer me gevoelens tegen te houden maar het lukt moeilijk met dit laatste appje wil ik zeggen dat ik ga verhuizen om je niet meer te zien het klinkt hard maar je hebt een vriend, wees sterk Lina ben trots op je hou van je xSaiffedine ik schrik van dit appje wat bedoeld hij? Heb ik iets verkeerds gedaan? Gevoelens? Ik snap dit allemaal niet.
Ik ben mijn leven zat ik ben alles zat ik verstop mijn gezicht in mijn kussen en begin te schreeuwen.
Mijn moeder komt geschrokken mijn kamer binnen "Linaa wat is er Lina" ze pakt me strak vast "kijk me in mijn ogen aan Lina" ik kijk haar met rode ogen aan.
"Mama" ik spring in haar armen en huil alles uit mijn moeder klopt een paar keer op mijn rug en gaat heen en weer ik word hier rustig van mijn moeders armen om mijn heen mijn moeders geur wat wil je nog meer? Ik val rustig in slaap met Saiffedine, Jaouad, Mama in mijn gedachten..

"Wakker worden" ik doe rustig mijn ogen open en zie mijn kleine broertje bij mijn bed staan ik pak hem op en geef hem een dikke knuffel "Houbie inou" ik knijp hem in zijn wangetjess en bijt in zijn wang "Mamaaaa" hij schreeuwd het uit ik begin hard te lachen en laat hem los.
Ik heb gedroomd, gedroomd over Jaouad & Saiffedine.
Ik krijg weer nare gevoelens in mijn buik.
Ik app Saiffedine snel trug Saiffedine wil je dit echt? Ik hou van je..

Love makes blind.Where stories live. Discover now