Jaouad

7.4K 250 7
                                    

Ik word wakker gebeld door Mo.
Ik neem met moeite op en vraag wat er is "Coce is weg" zegt hij dan ik voel dat ik boos word en begint te schelden.
"Hoe e kankerlijer" schreeuw ik hard.
Hij is even stil "Ze hebben ingebroken man" zegt hij dan zacht ik begin harder te schreeuwen "Kanker mongool hoehoe kunnen ze dat doen" hij is stil ik hang op en sta meteen op ik pak mijn barca trainingspak en doe hem snel aan pak mijn 2 wapens uit mijn kast en geef nog een kus aan Lina.

Ik ren zo hard als ik kan naar beneden en zie Rayan daar spelen en tv kijken ik doe mijn Louboutins aan en geef een kus aan Rayan "Tot straks" roep ik nog als ik de deur met een knal dicht gooi.
Bij onze pant aangekomen zie ik alle boys daar staan ze kijken allemaal of naar beneden of in hun telefoon.
Ik kom schreeuwend binnen mijn stem echod door de pant "Noemen jullie dit zaken doen e flikkers" roep ik hard als uk voor hun sta ik pak mijn wapen uit mijn broek en hou hem vast in mijn hand om ze bang te maken.
"Wie moet die coce hebben dan?" Zegt Samir ik kijk hem aan "Wie denkje de zelfde mensen die mijn vrouw hebben ontvoerd ik loop richting samir en ga achter hem staan ik hou de pistool tegen zijn nek aan "Dit gaan we met ze doen" Samir knikt en loopt weg.

Mo & Younes komen naar mij toe.
Younes begint te praten "dit gaat verkeerd aflopen wollah Jaouad" zegt hij bang ik loop naar hem toe en siss in zijn oor "Breek of jij word gebroken"
En loop weg "snoeperd" schreeuw ik nog ik stap mijn auto in en rij maar huis ik steek mijn sleutel in de slot en hoor meteen Rayan de voetstappjes.
"Papa" schreeuwd hij en springt in mijn armen ik ruik meteen zijn zwitsal geur hmm ben gek op die geur.
"Buiten" zegt Rayan ik knik en loop dan de trap op ik hoor Lina aan de telefoon bellen ik blijf bij de deur staan.
"Ik weet het niet Soum het zo moeilijk" hoor ik haar zeggen ik loop de slaapkamer binnen en ze zegt meteen "Soum Jaouad is er we moeten ontbijten" zegt ze en hangt op ik ga naast haar zitten en doe mijn arm om haar heen haar krullen komen in mijn gezicht, "Waar hadden jullie het over" vraag ik haar ze kijkt me lachend aan "Over Rayan" zegt ze snel zonder na te denken, het zal wel.
Ik kus haar in haar nek "ik heb honger" zeg ik dan ze schiet in de lach en geeft me een speelse stomp "Bolle" fluisterd ze en rent de kamer uit ik ren haar achterna en als ik haar vast heb kietel ik haar ze begint te lachen en ze krijgt zelfs tranen van het lachen en ik begin mee te lachen Rayan komt erbij en gaat zijn moeder kietelen, eerder aaien.

Na dat we gelachen & gespeeld hebben. gaan we met z'n 3e ontbijten Rayan die met zijn lepen door zijn danoon gaat.
Ik moet weer lachen en als Lina merkt warom ik lach begint ze mee telachen.
"Echt een zwerver" zeg ik lachen en wijs naar Rayan Rayan pakt mijn vinger vast en bijt er in en voel een steek door mijn hand gaan.
"Aaw met je vampertanden" zeg ik met spleetjes ogen van de pijn..
Ik merk dat Lina haar lach in houd maar dat lukt niet echte zie barst in lachen uit en al haar drinken komt uit haar mond over Rayan en mij heen.
"Linaaaaaaa pff lekker douch genomen" zeg ik terwijl ik het van mijn kleren af veeg ik schiet in de lach en Lina ook..

"Ik ga ff naar buiten met Rayan" zeg ik terwijl ik mijn Gucci schoenen aan doe.
Lina komt naar beneden aangelopen "Ik zou met Rayan ff naar stad gaan" zegt ze "dan gaan we samen" zeg ik snel ik pak mijn parajumper jas en doe hem aan Lina pakt ook die van haar en ze doet voor Rayan ook zijn Parajumper jasje aan samen lopen we richting de auto, bij de auto aangekomen stappen we allemaal in..

In de stad aangekomen haal ik de kinderwagen uit de auto en leg de tas van Lina erop Rayan loopt naast Lina en brabbelt er tussen door.
We lopen eerst een tommy winkel in en halen een paar tshirtjes en wat broeken en een jas voor mij & Rayan.
Daarna gaan we langs Veel andere merk winkels en we gaan er niet uit met lege handen.
Na dat we alles weer in de auto stoppen vraag ik Lina of we een ijsje gaan eten.
"Iedereen kijkt me zo raar aan vanwege mijn gezicht" zegt ze ik doe mijn arm om haar heen "Wat kan ons dat schele die mensen die dat hebben gedaan gaan boeten" zeg ik en zo lopen we naar een ijskraampje we kopen 3 ijsjes en gaan op een bankje zitten.
"Lina weet jij meer" ik merk dat ze schrikt ze schud met haar hoofd en ik knik dab ik merk dat ze iets voor me verbergt, wat het ook is ik kom erachter

Na een gezellige dagje gaan we naar huis "we gaan straks even langs mijn ouders" zegt Lina ik knik en ga voor de tv zitten..

Love makes blind.Where stories live. Discover now