Jaouad

6.5K 252 6
                                    

"Yo bro zin in scheveningen wellah" ik kijk hem lachend aan "met onze moters nigh?" Mo gooit de sleutels mij kant op "ewa kom" Mo, Nomal (neger) en ik lopen richting garage we starten onze quat en race zo richting scheveningen.
Op snelweg race we tegen elkaar.
Bij de stoplicht stoppen we alle 2 we zijn met 2 quats.
We stoppen naast een dikke Bmw we kijk tegelijk die kant op.
Er zit een meisje met style haar achter het stuur en 2 jongens.
Mo geeft dat meisje een sijntje om te race ze knikt en zo race we met dat meisje.
Ze haalt ons zo in.
Zo te zien gaat ze ook naar scheveningen ze parkeerd haar auto en wij doen et zelfde met onze quat.
Ze stapt uit en het eerste wat ik zie zijn haar benen Wauw ik kijk op en zie Lina staan nee man dit meen je niet? Is dit toeval of gewoon Mektab "ewa zwager gekke quat man" zwager? Dus ze weten het nog niet dus gewoon mee spelen.
"Heeee Schoonbroertjes jullie mogen straks dorra" ik kijk ze lachend aan.
En knipoog naar Lina.
Ze ziet er prchtig uit.
Er lopen 5 jongens langs en fluiten haar richting op.
Ik krijg een steek door mijn hart ben ik jaloers? Ja tuurlijk ben ik jaloers ben nog gek op haar.
Ik steek mijn middelvinger hun richting op en loop Lina de kant op "heb je echt gemist en dat meen ik" fluister ik ze kijkt me vies aan en loopt naar haar broertjes ze trekt hun bij hun arm mee.
Is dat haar auto? "Ruzie" vraagt my nigga "zo iets" we lopen richting eet tent en gaan wat eten na dat we klaar zijn looen we richting onze quat en gaan op de strand race we maken nog een foto (omslag👆) en rijen richting parkeer plaats op dat moment stapt Lina haar auto in.
Ik wil en het moet goed komen.
Ik stap van mijn quat af en loop richting haar auto ik klop op haar zij raam ze doet de deur open en zegt bot "wat?" Ik kijk haar aan "ik neem mijn schoonbroertjes wel mee en Mo gaat wel met jou in de auto als tie wilt" ze knikt en wassim & oussama stapen uit.
"Mo" roep ik en geef hem een sijn ik geef hem een klap op zijn achterhoofd "goed praten voor mij he" zeg ik nog snel ik ga op mijn quat zitten en Wassim komt achter op hij doet zijn helm op.
Wassim gaat achter op bij nomal.
En zo rijden we weer richting Rotterdam...

Love makes blind.Where stories live. Discover now