Jaouad

7.1K 241 20
                                    

"Ey pakken we trein richting Disco nigh?" Vraagt Younes "warom niet met auto?" Vraag ik hem "jij bent gek als je wilt dat Jou auto word vernield" ik knik en betaal het eten "Ik ga mee" zegt Soukaina spontaan en gaat aan me hangen, Younes knikt.

We lopen met z'n drie richting station.
We stappen trein in en ga naast Younes zitten Soukaina gaat schuin voor ons zitten ze doet haar hoofddoek af ik schrik van wat ze doet maar laat haar maar ze is best mooi, ik bel met Mo en vraag hem of tie mee gaat hij stemt toe en praat nog een beetje met hem.
Soukaina heeft telefoon in haar handen en ik merk dat ze foto maakt "wat maak je picca" vraag ik haar ze kijkt me lachend aan "deze is echt leuk ik stuur wel naar je" na paar minuten zie ik inderdaad dat ze die foto heeft gestuurd.
Ik bekijk hem en vind hem wel een feshkele foto en doe hem op app (Omslag)

Later in de avond hebben we gefeest gedroken en zijn daarna naar lounge gegaan, of ik schuld gevoelens heb? Ja dat heb ik Lina probeerde me een paar keer te bellen maar ik nam niet op.
Na dat we mijn auto de kant op lopen stappen we allemaal in ik zet Younes & Soukaina af.
"Kom je bij mij nigh?" Vraag ik Mo nieuwsgierig hij lacht en zegt dat het goed is we rijden richting mijn huis en zie dat de auto van Lina er niet staat.
"Flikt ze me weer he" mo blijft alleen maar stil naast mij naar binnen lopen.

We lopen naar binnen en zie een briefje op tafel dat een paar afdrukken heeft van tranen.
"Jaouad in zo een korte tijd hebben we veel ruzies gehad, ik heb rust nodig dus ben een tijdtje weg! Misschien kan soukaina voor je koken? X de moeder van je kind"

"Ze is weg" zeg ik tegen Mo met tranen in mijn ogen "bro eigen schuld" zegt hij serieus hij legt zijn hand op mijn schouder en ik hou mijn handen voor mijn gezicht.
Ik heb spijt en zoals ze zeggen spijt komt altijd achteraf.

Ik sta boos op en maak alles kapot gooi alles op de grond mo komt mij kant op en houd mij strak vast "hier bereik je niks mee hoevaak heb ik gezegt je raakt je vrouw en kind kwijt! Nu, nu zit je hier alleen zonder vrouw & kind om je heen je bent te jong getrouwd en de helft van je huwlijk zat je daar in die kooi!"
Schreeuwd hij tegen mij "je was er niet eens bij bij de geboorte van je eigen fucking kind ik was degene die haar steunde ik ben in die 2 jaar haar broer geworden!" Zegt hij en veegt een tranen weg met moeite krijg ik iets uit mijn mond "bel haar" zeg ik zacht..

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu