Jaouad

6.2K 264 3
                                    

"Jaouad haal haal deze chikies in" ik kijk hem lachend aan en hou een wedstrijdje met een witte Audi met open dak..
"HAHAHAH gekke man ze haalt jou gewoon in man" ik druk op de gas en doe onze ramen omlaag tot mijn schrik zit Lina achter de stuur.
Ze kijkt me ook geschrokken aan ze knalt bijna tegen de Limo aan ik toeter nog ik zie dat ze schrikt en dat ze voor de Limo gaat rijen.
Na dat we bij de zaal zijn aangekomen gaan we allemaal naar binnen ik zie An verte dat Lina helemaal los gaat ze zoet er prachtig uit met haar witte jurk.
"Kom kom dansen dan" roept Mo over de muziek heen.
"Nee man" mijn moeder komt mij richting op lopen "ewa Jaouad ga met je vrouw dansen ze ziet er prachtig uit" roept mijn moeder nu moet het wel.
Ik loop haar richting op en hou haar bij haar heupen vast ze kijkt geschrokken om en ziet mij staan.
Ze kijkt me verliefd aan en gaat verder dansen ik hou haar handen vast en gaan samen dansen.
We gaan helemaal los het lijkt nu gewoon alsof we een stel zijn maar alles is gespeeld ze loopt weg en gaat met haar broer dansen oke zo te zien is ze boos heb ik iets verkeerds gedaan?
Ik loop naar richting de lift richting de mannen.
Ik loop de mannen zaal binnen en zie mijn matties daar verder op zitten ik ga bij hun zitten en praten over het onderwereltje.
"Jaouad wil je niet een sessie zetten bij Zonamo?" Ik kijk hem lachend aan "nee man ben je gek" hij kijk me aan "jawel man je kan kkr lijp rappen" ik kijk hem lachend aan en antwoord "is goed wanneer dan?" Hij kijkt me trots aan "morgen" ik kijk weg en kijk mo aan "doen of niet" hij geeft mij een tik op mijn schouder "zeker doen" ik kijk hem lachend aan en kijk in mijn telefoon helemaal niks boeiend te vinden.

Love makes blind.Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon