Jaouad & Lina

2.3K 107 19
                                    

' Ik zeg je eerlijk neef 40 kilo is weg.' Vertel ik mo , mo kijkt mij geschrokken aan ' Kifesh 40 kilo is weg? ' ik kijk in mijn tel en kijk dan op.
' ja man letterlijk gestolen.' Zeg ik boos en gooi mn telefoon op de bumper van mijn auto.

' Kk zoooi.' Schreeuw ik en sla op mijn auto en leun er dan tegen aan.
' Ik pak ze man , ik vermoord ze.' Zeg ik hard tegen Mo , mo zucht en gaat in de auto zitten.
Ik ga achter de stuur zitten en scheur weg richting mn schoonvaders pantje.

' Yo.' Roep ik naar mn schoonbroer redouane die voor t pandje staat voor zn auto hij kijkt op van zijn telefoon en loopt mijn richting op zonder wat te zeggen.
' We moeten praten vriend.' Zegt hij en trekt mij mee weg van die andere boys.

' Ik weet wat er speelt , je laat je hele kanker gezin zitten man je gaat niet eens achter ze aan? Noem jij jezelf een man? Je bent geen man Jaouad een pussy dat is wat je bent' sisst hij en wijst met zn vinger op mn borst.
' Luister redouane die bulgare willen mij pakken en mijn gezin , ik MOEST dit allemaal doen zodat ze ergens anders naar toe gaat als ik haar dit vertelde zou ze me nooit alleen laten , ik zal zelfs een massamoord plegen voor mijn gezin redouane ik doe alles voor ze , bro als jij ooit een gezin hebt zal je zien dat ze je leven worden je zal alles voor ze doen alles.' Schreeuw ik nu boos.
' Ik heb van ze geript man.' Zeg ik snel
Redouane kijkt me geschrokken aan ' Wat heb je?!' Roept hij boos en zo zacht mogelijk zodat de rest t niet hoort.
Hij stopt zijn handen in zijn haar en loopt een paar rondjes ' Nee man dit kan je niet maken ze stoppen niet tot je dood bent.'

' 40 kilo is van ons gestolen.' Zeg ik nu rustig nu kijkt redouane mij woedend aan.
' je hebt geript plus je bent 40 kilo kwijt? Jij bent de klos man , wie weet hier van.'

' Alleen mo.' Zeg ik terwijl ik met mn hand door mn haar ga.
' Je moet weg uit NL man.' Zegt redouane vastbesloten ' niemand mag dit weten je vlucht naar frankrijk , marokko of malibu kan mij niks schelen als je maar uit nl bent.
' je belt lina niet je bericht haar niet niks ze kunnen je scannen.' Ik knik en kijk even om mij heen ' Kan je haar dit geven?' Vraag ik redouane terwijl ik hem een envelop geef.
' Ja doe ik , je weet dat er een kind te wachten staat?' Vraagt hij me.

Ik kijk even weg en wrijf in mijn ogen.
' Ja.' Zeg ik schor hij knikt en geeft mij een schouderklopje ' Ik vergeef je wat je mijn zusje hebt aangedaan.' Zegt hij terwijl hij me een mannelijke knuffel geeft.

' Ik ga man , als ik ergens ben merk je t wel stuur je een bericht.' Redouane knikt en loopt weg. ' Mo we gaan.' Roep ik naar mo die mijn richting op komt lopen ' We vluchten een tijdje dan halen we mn vrouw en kinderen op.' Zeg ik en stap mn auto in.

Lina

Als ik wakker word hoor ik mijn kleine kindjes al beneden spelen met oma en hun ooms..
Heb dit zo gemist dat ik lekker kan uitslapen.
Ik neem een lekkere douch en laat mijn krullen los hangen en doe snel een nike trainingspak aan , ren zo wat naar beneden.
' Gooodmorningggg.' Roep ik blij naar ze.
Als ik aan tafel aanschuif kijken ze me allemaal raar aan ' Wat mag ik niet vrolijk zijn.' Vraag ik ze lachend terwijl ik een hap neem van mijn croissant.

' Je bent TE vrolijk is dr wat.' Vraagt oussama
' vind het eng Mama dat lina zo happy is.' Zegt hij met zijn ogen wat groter.
' hahaha oussama hou je mond gewoon.' Roept Fayssal naar hem.
Ik grinnik maar en eet rustig verder.
' Waar is redouan?' Vraag ik
' die is t huis al uit die komt zo wel.' Antwoord mn mama terwijl ze thee inschenkt

Als we klaar zijn met t ontbijt help ik mama met t tafel af ruimen en ga op de bank liggen met Lidya op me die in slaap is gevallen.
Ik maak nog een paar snaps en zet ze op mijn verhaal..
' Mama?' Vraagt rayan zachtjes terwijl hij naar de tv kijkt ' Waar is papa.' Zegt hij met zijn babystemmetje ' Die is op werk.' Antwoord ik snel hij knikt maar en kijkt verder naar zijn film.. als redouan binnen komt knikt hij naar boven ik sta op en loop hem achterna de trappen op naar boven.
' jaa?' Vraag ik zachtjes hij draait zich om zonder wat te zeggen en geeft me een envelop ik kijk hem vragend aan en neem m aan.

Hij loopt mn kamer uit en ik neem plaats op mijn bed..

lina mijn prinsses heb jou zoveel te vertellen , maar ik hou t kort. Je weet dat ik van jou hou en van onze kinderen.. het spijt me van alles wat ik je heb aangedaan in je leven ik weet dat je spijt hebt van t leven met mij , ik weet dat je droomt van een normaal leven zonder dat je ooit getrouwd bent , maar weet en onthoudt 1 ding dat van af t moment dat ik jou zag ik geen seconde spijt heb gehad van t leven met jou en t leven met onze kinderen. Ik koester de mooie momment voor eeuwig.. Lina wees niet bang je zal nooit alleen zijn ik zal er zijn , in je hartje en gedachten. er zijn mensen die op jou en de kids letten , ik kom overal achter.
Ik keer terug en als ik terug keer beginnen we opnieuw ergens ver weg van hier , ik ben er mee bezig ik ben bezig met een nieuwe toekomst voor ons 4e plus die kleine in je buik.
Weet je nog wat ik je sinds dag 1 al zei?
Voor eeuwig en..

'Altijd.' Fluister ik schor de tranen blijven maar rollen over mijn wangen ik sta op en gooi t envelop op de grond waar allemaal briefjes van 100 uit vallen ' Ik wil je geld niet ik wil jou.' Huil ik hard en begin alles om me heen kapot te gooien en schreeuw t uit.
Ik gil en sla om mij heen waarom moet mij dit overkomen..

' Jaouadd?!' Gil ik uit ' Je maakt mijn leven kapott!!!' Schreeuw ik en huil ik terwijl ik mezelf op de grond laat vallen.

' Linaaaaa.' Sta op huilt mn moeder terwijl ze me van de grond probeert te tillen.
' Neeee mama ik wil dood.' Schreeuw ik redouane komt de kamer in rennen en neemt me in zijn armen ik sla hem op zij rug ' Laaat me lossss.' Schreeuw ik.
' Lina alsjeblieft je breekt mijn hart en die van je kinderen.' Huilt me moeder terwijl ze mn gezicht vast pakt.
' mama ik wou dat ik nooit trouwde ik wou dat ik jaouad nooit leerde kennen..'

' Liefde doet pijn..'

Love makes blind.Where stories live. Discover now