Jaouad

7.1K 301 71
                                    

"Flikker dat je bent je hebt me zwanger gemaakt" schreeuwt een onbekend meisje naar mij ik kijk haar vragend aan en loop haar kant op "Ken ik jou?" Vraag ik haar koel "Je bent de vader van mijn kind" zegt ze huilend ik kijk haar vies aan en spuug op de grond "Hoe kan ik jou zwanger maken? Ik ken je niet eens e hoer ga ga iemand anders beschuldigen" ze gaat op de grond Zitten en begint hard te schreeuwen en huilen, er komen een paar mensen bij staan en kijken ons vol medelijden aan.

"Nu moet je opkankeren" ik pak haar strak bij haar arm vast en trek haar mee " wat wil je hier mee bereiken?" Vraag ik haar "Dat je voor je kind moet zorgen" ik begin hard te lachen en kijk haar lchend aan "Opkankeren" siss ik in har gezicht ik stap mijn auto in en scheur weg ik kijk in mijn binnen spiegel en zie haar daar huilend zitten.

Ik ken haar ergens van maar weet het niet meer, ik rij richting shisha lounge van mn neef en stap uit.
"Olaaaa" roept mijn neef Rachid en groet me uitbundig ik ga zitten en vertel hem alles van a tot z.
"Heftig man.." Weet tie alleen uit zijn mond te krijgen ik zucht en neem een pof van mijn shisha.

Na een tijdtje kijkt hij me aan en lacht "dacht dat je een pussy was.." Ik schiet in de lach en geef hem een schouderklopje, ik kijk naar mn vingers en kijk hem weer serieus aan "Ik ken die meisje ergens van maar kan er niet op komen.." Zeg ik twijfel achtig.

"Stel.. Dat ze.. Echt zwanger van je.. Is" vraagt hij me moeilijk.
Ik schrik van zijn vraag en zucht "Nee man kan niet" hij kijkt me weer aan en haalt zijn schouders op.
"Maare hoelang is ze zwanger?.." Vraagt hij me onzeker bang voo het antwoord "Misschien 3..4 maanden.."
Hij kijkt me geschrokken aan "en hoelang geleden heb je voor het laatst gedronken, of gesnoven?" Ik haal mijn schouders op.

"Ik weet het niet man" zeg ik boos en sta op "Doei" zeg ik droog en loop zo de lounge uit, kan het zijn? Nee.. Nee kan niet, ik duw de gedachten weg en stap mijn auto is.

Stel.. Nee man ik schiet in de lach van mijn eigen gedachten, als ik bij mijn ouders voor de deur aankom stap ik uit en zie ik al de auto van Lina staan.

"Heeeyy jaouiii" roept mijn buurmeisje blij ik knik en loop naar binnen wat haat ik die wijf, ik loop door naar de woonkamer en zie iedereen zitten.
Mijn ouders geef ik een kus op hun voorhoofd mijn broertje een hand en Lina een kus op haar lippjes ik zie dat ze verlegen word en een slokje van haar thee neemt "Waar is Rayan?" Vraag ik haar terwijl ik haar hand vast pak.

"Buiten aan het spelen met Souhail" zegt ze zacht ik knik en richt me weer op mijn ouders als ik net iets wil zeggen begint die buurmeisje te praten.
"Weten jullie het al?" Vraagt ze.
Ik zucht en vraag droog "Wat moeten we weten" ze begint te giegelen "Mijn zus is zwanger" zegt ze terwijl ze naast me komt zitten ik kijk haar vies aan en knik "Oké.. Gefeliciteerd dan maar.."

"Maar ze is niet getrouwd hoor" zegt ze dan terwijl ik haar adem van 1 meter afstand ruik "Oké.." Ik richt me weer op mijn ouders en vraag hoe het verder gaat "Handoullah" mompeld mijn moeder, ik merk dat er iets is.

"Is er iets?" Mijn moeder kijkt me aan en ik zie haar vochtige ogen "saiffedine is opgepakt" zegt ze dan ik begin te lachen.

"Die lijer?" Ja ik weet het is mijn broertje maar ik weet gewoon zeker dat hij me daar gaat snitchen.
"Hchouma" zegt mijn moeder huilend.
Lina knijpt in mn hand en staat op ze gaat naast mijn moeder zitten en troost haar mijn vader staat op en loopt de woonkamer uit.

"Voor moord.." Krijgt mijn moeder met moeite uit haar mond "Hij wil dat je bij de rechtzaak er bij moet zijn" zegt ze dan terwijl ze haar tranen wegveegt.

"Ik denk er over na e Ma.." Ik sta op en loop zo het huis uit..

Sorryyyy dat ik jullie zo lang heb laten wachten maar was op vakantie dus had geen tijddd...
Like & Commentt.. Big love! ❤️

Love makes blind.Onde histórias criam vida. Descubra agora