Lina

6.3K 270 27
                                    

Ik kijk hem met tranen aan "Saif waar was je al die tijd?" Zeg ik met een trillende stem "Lina het spijt me ik kon het niet meer aan" zegt hij en loopt de lift uit ik ren hem achterna en trek Rayan met me mee "wat niet aan" hij blijft stil doorlopen "Saiffedine" zegt ik nu boos.

Hij draaid zich om en kijkt me met tranen in zijn ogen aan Omg saiffedine die huilt "Alles" zegt hij en loopt weg weg uit mijn leven?

Met trillende benen loop ik met Rayan de hotel kamer in ik neem een douche en stop Rayan ook onder de douche.
"Papa" zegt hij met een vragende blik ik kijk hem vedrietig aan "Papa is niet hier Rayan papa komt misschien wel nooit meer trug" zeg ik met trillende stem Hij kijkt me lief aan en aait me iver mijn gezichtje heen "mama lief" zegt hij dan terwijl hij met het water speelt.

Ik pak Rayan op en doe een Pyama voor hem aan en mompel in mijn zelf "Rayan papa is je allang vergeten" alsof hij me zou begrijpen? Ik doe mijn marokkaanse Pyama aan.
Ik loop samen met Rayan het restaurant binnen en eten wat rustig verder op zie ik Saiffedine vedrietig naar zijn eten kijken.
wat is hij veranderd "Lina" zegt hij en loopt mijn kant op "Ik moet met je praten" zegt hij en pakt een stoel en gaat bij ons zitten "Dus dit is mijn kleine neefje" zgt hij en aait oer Rayans hoofdje heen.

"Weetje Lina toen ik hoorde dat je zou gaan trouwen met mijn eigen bloed.." hij stopte even en ging weer verder "je wilt niet weten in hoeveel stukjes mijn hart brak ik heb gehuild om je weetje dat" zegt hij en kijkt naar buiten.

"En nu ik dit wondertje zie hé" zegt hij en stopt weer en kucht "wij konden nu getrouwd zijn en samen met onze kindje zijn" zegt hij en kijkt dan weg "weetje ik heb nagedacht ik WAS gek op je en HIELD van je" met nadruk ip Was & Hield.

"Ik ben trots op je Lina heel trots zelf, maar wat doe je hier alleen" zgt hij om een andere onderwerp te beginnen.
Ik kijk naar Rayan en weer naar hem.
Ik vertel hem letterlijk alles van Jaouad tot Rayan.

"Hij is fout bezig" zegt hij terwijl hij naar Rayan kijkt "kijk wat voor mooi kind hij heeft gekregen een kind dat op zijn vrouw lijkt, ik zou er alles aan doen om zo'en gezin te hebben."
"Blijbaar merkt hij dat niet hij ziet niet hoeveel pijn hij ons doet, hij geeft alleen om die Ka**** lounges en die meiden"

We praten nog wat bij hij loopt zijn kamer in en Rayan en ik die van ons.
Ik kijk op mijn telefoon na een paar uurtjes en zie smsjes, appjes, gemiste oproepen van Jaouad & Mo.

Jaouad: je maakt me gek neem op of ik doe me zelf wat aan.
Jaouad: Je gaat nu opnemen anders zie je zelf wel wat er gebeurd.
Jaouad: Alsjeblieft ik hou van jullie en mis jullie.

Ik verwijder die gesprek en kijk naar de gesprek van Mo.

Mo: je maakt hem Parra zo
Mo: neem alsjeblieft op ik kan je helpen hij geeft om je en wil je niet kwijt.
En nog meer van zulke smsjes & appjes ik leg Rayan neer op bed en ga naast hem liggen "Mama" zegt hij lief en steekt zijn vinger in mijn oog net als altijd ik begint te lachen en hou hem zo strak mogelijk vast alsof dit de laatste keer is ik fluister allemaal lieve dingen in zijn oor en zo vallen we in slaap.

Nu is het alleen Lina & Rayan.
Geen Jaouad & Lina & Rayan..

Love makes blind.Where stories live. Discover now