Lina

2.1K 103 15
                                    

Ik lig samen met mijn kindjes in mijn oude bed.. met mijn hoofd op hun hoofdjes begin ik te huilen wat moet ik toch? Ik leg mijn hand op mijn buik en begin harder te janken.
Ik kijk op mijn telefoon en zie een foto van lidiya met jaouad op mijn achtergrond (Background). Waarom konden we niet gewoon gelukkig zijn ?
Na alles wat we hebben meegemaakt ben ik hem kwijt. Ik wil dit niet , ik mis hem. Ik pak me telefoon van me nachtkastje en open Whatsapp ik druk op zijn profielfoto. Een foto van ons, ik die bij hem op schoot zit terwijl hij zat te spelen op de playstion. Mijn ogen vullen zich met tranen. Zachtjes begin ik met snikken. Ik wil nu zo graag in zijn armen liggen en luisteren naar zijn liefkozende woordjes.

'Linaa, ben thuis'. 'Boven' roep ik terug. Ik hoor hem al de trap op hollen, nooit kan deze dier gewoon normaal de trap op lopen. 'Wat ben je aan het doen ?'. 'Dat zie je toch. Kan je trouwens nooit normaal de trap op lopen, in plaats van geluid maken alsof er een dier van 1000 kilo de trap op rent'. Hij probeert serieus te blijven maar moet toch even lachen om mijn opmerking.'Hay, hay stoere praatjes voor zo een klein meisje'. 'Ik heb geen stoere praatjes,ik ben stoer' zeg ik op een bitchy toontje. Even keek hij me verbaasd aan. Ik kon me niet meer inhouden en schoot in de lach. 'Ik maak maar grapjes sukkel'.'Is je geraden schatje anders kreeg je te maken met deze hier' zei hij terwijl hij zijn vuist omhoog hield. Ik keek hem even scheef aan en ging verder met me haren steilen, wat is het toch leuk om het te irriteren. Hij leunde op de deurpost met zijn armen over elkaar stond hij me de hele tijd te bestuderen. 'Wat kijk je zo eng naar mij'. 'Wat is het nu ook verboden om naar mijn lekkere vrouw te staren?'. Na al die tijd kreeg ik nog steeds een raar gevoel in me buik wanneer hij mijn vrouw zei. Ik lachte om zijn opmerking. Zo bleef hij naar me kijken tot ik klaar was.'En wat vind je ervan?' Vroeg ik hem naar zijn mening over het eindresultaat.

Hij liep wat naar voren en sloeg zijn armen om mijn middel heen en keek me aan. ' Heel lelijk' zei hij met een vies gezicht. 'Jaouadd' zei ik en en gaf hem een stomp op zijn schouder. Hij maakte een rare beweging waardoor het moest lijken dat hij heel erg veel pijn had van mijn stomp. Ik schoot in de lach. 'Je bent echt gek'. 'Gek op jou schatje' zei die terwijl hij me met de ene hand wat meer naar zich toe trok en met de andere hand over mijn wang ging.'Je bent zo mooi lien' zei hij fluisterend en keek me intents aan ' Je bent mijn wereld wist je dat?' Fluisterde hij en trok me nog dichter naar hem toe, ik voelde zijn hartslag tegen me aan. Mijn hart sprong er bijna uit. Hij drukte zijn lippen zachtjes op de mijne. Het voelde aan alsof ik plots begon te zweven. Na elke kus heb ik dit gevoel weer opnieuw. Hij was heel zachtjes. Net of ik breekbaar ben. Ik opende mijn lippen en hoopte dat hij nooit zal stoppen. de bel ging dat moet rayan zijn met mijn moeder, altijd moeten zulke momenten verpest worden. Hij ging zachtjes over mijn gezicht. Hij drukte nogmaals zijn lippen op de mijne en liet me los. 'Ik hou van je lien, meer dan van dit leven zelfs'..

Door deze flashback begon ik nog harder te snikken. Ik stuurde hem een appje.

'Jaouad kom terug , het leven is toch wel niks zonder jou.'

Love makes blind.Where stories live. Discover now