Jaouad

7.4K 302 3
                                    

"LINAAAAA" schreeuw ik zo hard mogelijk, ze doet alsof ze me niet hoort.
Ik ren haar kant op en pak haar bij haar middel vast, ze blijft even staan en trekt mijn handen dan weg.
"Lina wat doe je me aan" zeg ik zacht "Alsjeblieft Lina Leg me uit warom doe je zo tegen me?" ze draaid zich rustig om en kijkt me in mijn ogen aan haar mooie groene ogen "Jaouad je hebt me kapot gemaakt" ik voel mijn ogen prikken zeg wollah ik moet huilen? "Wollah Sorry Lina" ze kijkt me vies aan en loopt weg, weg uit mijn leven?
Ik ga op de bankje zitten met mijn hand voor mijn gezicht "ik wil jou als de moeder van mijn kinderen" fluister ik zacht.
"Wie wil je als de moeder van je kinderen?" Ik schrik op en kijk percies in de ogen Van Redouan ik blijf hem stil aankijken niet wetend wat ik moet antwoorden "nou?" Vraagt hij nog een keer.
"Neenee niks" "zeg wollah je gaat janken om een kk meisje, ik mis de oude Jaouad Wollah waar is die jaouad gebleven die geen medelijden had met boys & Wijven? Je schiet zo een jongen door zijn hoofd en dan ga je janken om een meisje? Ben je poessie" roept hij hij geeft me een stomp tegen mijn arm aan "hé poessie reageer dan" ik kijk lachend aan "heb schijt aan iedereen" hij kijkt mij lachend aan "ewa boksem" ik geef hem een boks.
"Echte broederliefde" roept Redouan trots
Je zou eens moeten weten wie dat meisje is..

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu