Lina

7.5K 285 7
                                    

"Mijn dochter ik moet met je praten" mijn moeder komt mijn kamer binnen en gaat naast me op bed zitten "Een jongen komt morgen je hand vragen" ik sta geschrokken op "EEN JONGEN?" Mijn moeder staat op en houd me bij me arm vast "Benti ga zitten" ik ga rustig zitten "Jaouad" zegt ze blij ik kijk haar geschrokken aan er rollen tranen over mijn wamg heen ik ben zo blij "Mama" ik ga in haar armen zitten en ze begint ook te huilen "Ik ga je missen Hbiba" ik geef mijn moeder een kus op haar voorhoofd.
Ze staat op " je Tantes komen zo ze komen helpen met eten maken en Soumaya komt ook" zegt ze blij ik knik, ze loopt mijn kamer uit en doet mijn deur achter haar dicht.
ik doe muziek aan en begin helemaal los te gaan ik ben zo blij!
"AANSTAANDE BRUIIIDDD" Hoor ik Soumaya schreeuwen van beneden ik ren de trappen af naar beneden en zie al mijn tantes daar zitten ik groet ze allemaal.
Mijn moeder maakt een Blijdschaps kreet "Joejjoejjoejjoejjoejj" mijn tantes doen allemaal mee.
Soumaya staat op en doet muziek op aller hardst "Eywaaaaa zidddd" ze trekt me en we beginnnen allemaal te dansen.
Redouan komt binnen en kijkt ons lachend aan ik kijk hem vies aan en ga verder met dansen ik merk niet dat iemand achter hem staat soumaya tikt me aan.
"Kijk is naar de deur" fluisterd ze hard in mijn oor mijn tantes en mijn moeder dansen allemaal verder ik kijk om en zie daar jaouad staan hij kijkt ons lachend aan hij loopt mij kant op en geeft mij een kus op mijn voorhoofd hij kust mijn moeder op haar hand en mijn tantes geeft hij een hand.
Soumaya trekt Redouan en Jaouad in de midden van de woonkamer iedereem begint mee te dansen Redouan loopt mij kant op en houd me bij mijn schouders vast "Sorry zusje" fluisterd hij.
Ik geef hem een knuffel en we beginnen samen te dansen.
"Mohiem we gaan weg" roept Redouan we zijn zo bezig met opruimen dat we hem niet horen.
"Wat ga je morgen aan?" Vraagt soumaya me terwijl we de trap op lopen.
Ze doet mijn kast open en haalt er een mooie marokkaanse witte & rose jurk uit ze legt het op mijn bed en pakt er nog een setje sieraden bij, ze legt mijn louboutins hakken erbij en kijkt me met een lach aan "Perfect" zegt ze trots "en dan nog je haren stylen" ik moet lachen om haar en geef haar een speelse klap.
"Laten we slapen" zeg ik moe tegen Soum.
Soum komt bij mij in bed liggen, we lachen nog en praten nog over morgen en dan vallen we allbei in slaap.

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu