Lina

6.4K 273 55
                                    

Ik pak Rayan uit de auto " Kom Rayan naar Papa. " we lopen samen naar de deur waar ik Jaouad de auto al voor de deur zie staan.

"Waar was je Lieffie? " vraagt Jaouad.
Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op zijn lippen " Ik afscheid genomen van mijn verleden Jaouad. " hij kijkt mij raar aan en trek me naar hem toe " Ik hou van je. " fluisterd hij ik trek me uit zijn omhelzing " Hou ook van jou Liefste. "

We schieten in de lach Rayan komt aan rennen en merk meteen dt hij blij is dat zijn ouders eindelijk gelukkig ziet.

" Kom bij papa a Gangster. " zegt Jaouad terwijl hij hem naar hem toe trekt.
Ik loop naar de keuken en begin aan het eten ik ga bij de deur staan waar ik Jaouad hoor vragen aan Rayan waar die was.

" Mama huien.. " ik hoor Jaouad zuchten.

" Warom ging mama Huien? " ondervraagt hij hem ik loop snel de woonkamer binnen " Wat willen jullie eten schatjes. " vraag ik snel voor dat Rayan te veel zegt.

" Maakt niet uit als ik het maar kan eten. " zegt hij snel en richt zich op Rayan.

" Jaouad hou gewoon op met hem te ondervragen. " hij kijkt op en zucht.

" Sorry babe je hebt gelijk we laten de verleden achter ons en we gaan verder met het leven , we beginnen opnieuw. " ik knik en slik de brok weg ( Brok die zo groot is als een baksteen maar Oké ) ik loop trug naar de keuken en ga verder als ik klaar ben roep ik ze erbij we zitten allemaal gezellig in de woonkamer te eten.

" Willen jullie vandaag iets leuks doen? " vraagt Jaouad " Zoals? " vraag ik lachend

" Shoppen? " ik knik hevig " Jaaa " hij schiet in de lach " Oké a Baby inou. " na het eten kleden we ons aan ik doe een zwarte kenzo trui aan met rode letters zwarte gescheurde broek en mijn rode louboutins voor Rayan doe ik percies het zelfde en Jaouad doet het zelfde aan we doen alle drie onze Rode canada goose jassen aan ( Wat er zo schattig uit zag )

Jaouad en Rayan staan allebei voor de spiegel hun haren doen ik maak snel een foto voor snapchat nadat ze klaar zijn doe ik mijn krullen los en doe er wat argan olie in , zo stappen we alle drie jaouads mat zwarte bmw in.

Onderweg pakt jaouad mijn hand vast voor dat we het weten rijden we bijna iemand aan ik knipper mijn ogen en kijk 3 keer goed hij lijkt wel op Saiffedine maar dat kan niet ik kijk om naar Rayan die met Jaouads telefoon speelt  Jaouad doet muziek harde van Vaalide Remix.

Als we daar aankomen gaan we elke winkel in en uit we gaan geen winkel uit als we niks hebben gekocht wanneer we klaar zijn eten we wat bij de mac elke keer komt Jaouad wel een vriend tegen die hij elke keer moet groeten.

Jaouad pakt mijn hand vast en kust me op mijn hand , we rijden weer trug naar huis.
Thuis is Rayan moe en gaat meteen slapen.

" Lina kom bij me zitten. " hij trekt me op zijn schoot en kust me in mijn nek..
" Ik heb dit echt gemist Jaouad. " fluister ik hij duwt mijn hoofd tegen zijn borstkast.
" Zullen we naar boven gaan? " vraagt Jaouad me lief met een blik die mij laat lachen..

In onze slaapkamer aangekomen kijkt hij me intens aan ik weet waar hij naar doelde maar ik doe alsof ik van niks weet , nog geen seconde later tilde hij me op en gooide me op bed. Ik zoende hem op zijn lippen en het eindigde in een intieme , ruwe zoen. Hij deed zijn shirt uit en fluisterde in mijn " Ik hou van je. "
Jullie weten verder wel wat er gaat gebeuren...
We hebben weken niet zo genoten..

Ps: Lees ook mijn andere verhalen!

Love makes blind.Where stories live. Discover now