Lina

3.5K 176 12
                                    

" Zullen we met zn alle eten. " herhaald Soukaina ik kijk haar met een dodelijke blik aan ik wil haar gewoon wurgen ze doet alsof mijn kind jaaa MIJN FUCKING KIND van haar is en MIJN man!! Denk ik boos in mn gedachten terwijl ik haar nog steeds dodelijk aankijkt ze merkt het op en geef me een lach waarbij je haar tanden ziet verschijnen..

Ik heb jaouad nog geen enkel blik gegund hoe kan hij me laten zitten ik zat in een moeilijke tijd en hij heeft niet eens naar me gezocht? Gelukkig werkte Naoufal voor die duitser hij heeft me daar uit gehaald hij is een goeie vriend van me geworden ik deel alles met hem en hij met mij.

" Ga zitten " fluisterd Naoufal naar me die een stoel voor me naar achterschuift ik neem plaats met Lidiya op mn schoot tegenover me zit Soukaina en aan de zijkant Jaouad en aan de andere kant Naoufal.

Jaouad kucht " Waar was je? " zegt hij schor en pakt mn hand vast ik trek me zo snel mogelijk terug " Hoe durf je me aan te raken. " siss ik naar hem soukaina pakt Jaouads hand vast en kijkt me lachend aan vieze klote bitch ik ga dr vermoorden ik zweer het.

Ik negeer dr blik en pak onder tafel Naoufals hand vast die me rust gevend gevoel geeft een echte broederschap gevoel.

" Naoufal we gaan. " zeg ik snel en houd lidiya strak vast en trek rayan bij zn hand van zn vader weg.

" Euhm? Waar ga je naar toe met mn kind. " roept soukaina die me bij mn arm vast pakt.
Ik begin hard te lachen " Kind? Mocht je willen ik wil niet dat mijn Dochter in de buurt is van hoeren en laat me is lis met je klote worstvingers. " zeg ik en loop weg met Rayan en Naoufal aan me zij.

Ik kijk nog een keer om en zie een gebroken jaouad zitten die nog steeds in de zelfde positie zit.

Als we in de hoge bmw van Naoufal stappen kijk ik hem aan " Is dit echt wat er net gebeurde of droom ik? " vraag ik hem " Moet ik je knijpen? " vraagt tie serieus ik schiet in de lach
" Dat je kan lachen zegt genoeg. " zegt hij terwijl hij de auto start.

We rijden richting onze huis ( Huis van mij en jaouad eigenlijk )

Als we binnen zitten kan ik nog steeds niet goed begrijpen wat er net speelde.

Jaouad:

" weetje jaouad vergeet gewoon wat er net gebeurde laten we gewoon met zn tweetjes wonen en een kind maken dat van ons 2 is. " zegt ze terwijl ze mn hand vast pakt

" Weetje Soukaina ik wil jou niet snap je? Ik ging met jou omdat ik mn behoeftes bij je kwijt kon ik wil geen kind met zo'n persoon? " zeg ik en schuif mn stoel hard naar achter.

Ik loop de resto uit en stap mn auto in en rij richting Nl. Als ik uiteindelijk ben aangekomen rij ik meteen richting het pand van Amir ( Vader van Lina )

" Ze leeft. " schreeuw ik boos en blij tegelijk ik sla alles om me heen kapot geld stappeks die zich nu op de grond bevinden de hele grond is bedekt amir komt aan rennen en schud me doorelkaar " Wie leeft? " roept hij

" Lina en Rayan. " Fluister ik terwijl ik me slap begin te voelen spuug gaat vanuit mn mond en zo mn trui in.

Ik laat me zakken op de grond " Ik wil dood. " zeg ik zacht en herhaal het een paar keer.

Het is eenmaal donker en ik zit nog steeds op de zelfde positie maar dan ket flessen wodka om me heen en sigareten Ik pak een fles wodka en drink hem in een teug op en gooi hem kapot.

Ik ga met mn hand door mn haar.

" Jaouad.. " hoor ik haar gebroken stem achter me ik sta meteen recht en draai me naar de deur en zie haar daar staan haar krullen los hangen en een paar plukjes voor se gezicht haar handen in haar parrajumper jas.

" Lina sorry wollah sorry ik kan niet zonder je leven je.. " ze komt dichterbij en legt haar vinger op mn lippen en ik hou meteen op met praten.

" Ik dacht dat niet naar me zocht.. " fluisterd ze gebroken " Maar mn vader heeft me alles uitgelegd. " zegt ze meteen erna.

" ik wil je niet kwijt.. Nooit niet.. "

Love makes blind.Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz