Lina

6.6K 258 3
                                    

Met een slecht gevoel stap ik de bus is, ik mis Jaouad zo erg zonder hem is het zo leeg.
Ik doe mijn oordoppen in en ga zitten er komt een meisje naast me zitten met een Abaya en een hoofddoek wauw wat een mooie meid..
Ik besteed er verder geen aandacht aan.
Na paar haltes moet ik uitstappen en dat meisje ook.
Ik loop richting huis met Jaouad in mijn gedachten & dat meisje raar?
Thuis aangekomen is iedereen thuis.
"Lieffie overmorgen is het al de bruiloft van Soumaya he" roept me moeder van boven waatt meen je niet dat heeft ze me niet eens laten weten.
Ik pak mijn telefoon en bel Soumaya op "zwerver waar slaat deze actie op?" Vrag ik haar boos "ja dacht gewoon dat je geen tijd hebt en wou je gewoon even met rust laten" ik begrijp haar heel goed "ik kom zo langs goed?" Zeg ik terwijl ik mijn schoenen weer aan doe "ja kom gezellig kan je me meteen helpen met de uitnodigingen uitdelen" ik moet lachen in me zelf en hang op "mama ik ga naar Soumm" schreeuw ik van beneden "ja ik ga ook zo om je tante te helpen" ik loop de deur uit en pak mijn broers Vespa en rij richting Soum bij Soum aangekomen bel ik aan "Yooo lelijkerd" roept mijn neefje ik geef hem een knuffel en moet hard lachen "waar is de bruid" roep ik blij.
"Ze is in de tuin e aap" hahah typisch Soum.
Ik loop de tuin in en schreeuw het uit "Joejjoejjoejjoejjoejjoejj" Soum kijkt geschrokken om en springt in mijn armen "heb je zoooo gemist Linnn" schreeuwt ze hard "we kunnen meteen beginnen" zegt ze snel ze pakt een tas vol met uitnodigingen "we gaan met de auto van Samir en jij mag rijden" zegt ze trots "hahah Lets go" we lopen richting de auto van mijn neef Samir een BMW hmm gaat me wel staan hoor ik moet lachen in me zelf.
Soum gooit me de sleutels en we stappen allebei in.
"Doe doe muziek" roept ze ik doe mijn USB in de auto en we beginnen los te gaan op de muziek we rijen richting de eerste huisje..
"Hier is het" zegt Lina rustig we stappen Allebei uit en bellen aan.
Er doet een jongen open "salaam" "salaam" zeggen we allebei tegelijk.
"Is je moeder thuis?" Vraagt Soum.
"Nee geef maar aan mij ik geef het wel weer aan haar" we knikken allebei en geven hem de uitnodiging we nemen afscheid en lopen weer naar onze auto.
"Raar gozer" zegt Soum lachend na al veel uitnodigingen zegt Soum "nu bog naar je schoonmoeder" ik kijk haar bang aan en ze merkt dat "het is moeilijk" zegt Soum rustig met zenuwen in mij buik rijen we richting het huis van Mijn schoonmoeder of moet ik zeggen ex schoonmoeder?

Love makes blind.Where stories live. Discover now