Lina

7.1K 256 18
                                    

Younes: ben er bijna.
Appt Younes mij ik loop naar boven om wat anders aan te doen ik doe een grijze vest aan met zwarte broek met 2 scheuren bij mijn knie.
Na een tijdtje gaat de bel ik loop richting de deur en doe hem wijd open en daar staat tie dan Mijn halfbroertje die zoveel op mij lijkt hij is gegroeid "heeee Younn" zeg ik blij hij kijkt mij blij aan en geeft mij een kus en een knuffel.
Hij neemt plaats we praten een tijdtje over veel dingen over mijn echte vader en over Rayan & Jaouad.
"Weetje waar ik voor kwam Lina" zegt hij en kijkt naar zijn vingers.
"Ik heb een meisje leren kennen." zegt hij ik kijk em blij aan "omg zo leuk" zeg ik oprecht hij knikt "maar weetje wat het is ze heeft een kind van een andere jongen" zegt hij dan ik kijk hem aan en leg mijn hand op zijn been.

"Younes wat maakt dat uit? Je houd van d'r? En wie zegt dat je geen vadet kan zijn voor dat kind?" Hij schud met zijn hoofd "je snapt het niet" zegt hij dan ik kijk hem vragend aan "vertel dan?" Net opdat moment kkmt Jaouad binnen "Olaaa" roept hij en loopt de kant op van Younes en geeft hem een hand en knuffel hij gaat naast hem zitten en beginnnen meteen met een gesprek, wat snap ik niet? "Willen jullie wat drinken" vraag ik ze ze knikken allebei en loop zo de keuken in met Rayan pak 2 redbull blikjes en geef ze aan ze.

Ze vaan verder praten en kletsen de hele dag door tot Younes besluit om weg te gaan ik geef hem een dikke knuffel "ik ga je missen je moet echt weer langs komen" zeg ik lachend en zwaai hem uit.
Na dat hij weg is plof ik neer op de bank, Rayan komt op me zitten en vraagt of we wat gaan doen.
Ik kijk hem vragend aan "nu?" Hij knikt "warom niet?" Ik antwoord dat het goed is en loop de gang in doe mijn Louboutins aan.
Pak Moncler Jasje van Rayan en loop zo samen met z'n 3e het huis ui.

We stappen een andere Bmw in en ik kijk hem raar aan "waar is die van jou?
Onderweg leg ik mijn hand op die van Jaouad, en maak een foto (omslag) van onze handen we praten nog wat en gaan los op de muziek.
Aangekomen in centrum stappen we allemaal uit ik stop Rayan in kinderwagen en duw hem zo mee.
We gaan elke winkel in en we komen er niet uit als we niets hebben.

Na dat we alles hebben gaan we ergens eten we nemen plaats en bestellen eten.
We beginnen met eten en er valt me iets op 1 jongen & 1 meid lopen de eettent binnen met een kind ze gaan percies naast ons zitten ik kijk goed en schrik van wie ik daar zie Younes & Soukaina wat doen hun samen? Ze zien ons nog niet zitten en Jaouad ziet hun nog niet zitten.
Ik kijk hun raar aan en opeens begint Soukaina hard te gillen "Linaaaa" ze geeft me een knuffel en jaouad kijkt op ik zie dat hij blij word en haar een dikke knuffel geeft! Ik kijk hun jaloers aan Younes komt aan lopen en geeft me ook een dikke knuffel "zuslieff" zegt hij blij hij pakt Rayan op en zet hem op zijn schoot ik zi dat Soukaina naast Jaouad gaat zitten en een beetje te dichtbij zit ze legt haar hand op zijn bovenbeen en hij zit daar maar alsof hij het heel leuk vind ik kijk ze vies aan en ga verder in gesprek met Younes.

Tussen door kijk ik hoe Soukaina aan Jaouad zit "Is dat je kind?" Vraag ik Younes hij kijkt meteen weg "Dat wou ik je dus zeggen dat is de zoon van dat meisje" ik kijk hem vreemd aan "dus je gaat niet met Soukaina?" Vraag ik em hij schud met zijn hoofd "nee Soukaina is de zusje van mijn vrienden/verloofde" zegt hij verliefd ik knik en ga verder met eten.

Soukaina en Jaouad schieten allebei in de lach Soukaina is zo veranderd ze draagt geen Abaya meer ze draagt een hoofddoek met een strakke broek en een truitje dat net boven haar kont komt, ik kijk ze vies aan.

"Jaouad zullen we gaan" zeg ik maar hij kijkt me aan en richt zich weer op Soukaina waar is hij mee bezig waar slaat dit op? Ik leun achter over na 20 minuten besluit ik maar om de bus te pakken ik pak Rayan op en stop hem in de kar "waar ga je naar toe" vraagt hij verbaast ik negeer hem en Soukaina legt haar hand nu op zijn lippen "laat me uit praten" giegeld ze.
Hij begint ook te lachend en zo loop ik weg met een slecht gevoel!
Ik ben dit allemaal zat ik ga in Nederland wonen dichtbij mijn familie met of zonder Jaouad.

En steeds wanneer mijn wond bijna heel is wordt hij weer open gehaald..

Love makes blind.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu