Lina

10.7K 380 8
                                    

Jaouad maakt me gek, Al ken ik hem pas hij geeft me een vetrouwd gevoel ben ik verliefd? Dit gevoel heb ik nooit gevoeld dat voelt goed. Jaouad: Ow dacht al maar wollah heb die gevoelens ook kan ik je morgen niet zien dan?
Ik antwoord morgen wel is best wel laat.
"Lina Keseni (Sta op)" heb vrij en dan maakt ze me wakker "Yemma ik heb vrij wat is er" ze begint te lachen "wij vandaag bezoek krijgen e Lina jij boodschapen doen" "isgoed Yemma ik sta nu op" ik sta snel op en loop de douche in neem een douche, poets mijn tanden. "Lina moet ik deken halen voor jou ga jij daar slapen?" Hoor ik mij moeder aan de andere kant ik begin hard te lachen "Ja e yemma ben al klaar" pak mijn badjas en ga mijn kamer in doe snel een Real Trainingspak aan en doe wat argan olie in mijn krullen " heyhey ga je shikie doen" Ik loop lachend mijn moeders kant op en geef haar een kus op haar voorhoofd " Ik hou van jou e Bolle van me" mijn moeder geeft me een speelse klap op mijn kont en zegt " Deghja e temshount"
"REDOUAAANNN" Roep ik hard naar boven ik hoor zijn voetstappen "Wattt e Groothoofd niet zo hard schreeuwen" ik kijk hem zielig aan "Breng mij please naar de Alberthein pleeeaasse" hij kijkt me lachen aan en doet zijn schoenen aan "Yallah kom dan" ik doe mijn Louboutins aan en loop achter hem aan de deur uit.
We stappen zijn Bmw in en hij doet gelijk Muziek op het aller hardst " doe is zachter jonge" hij kijkt me lachend aan en steekt zijn tong uit.
" stap jij maar uit ik wacht wel in de auto" ik kijk hem lachend aan "geef geld dan" hij geeft me een briefje van 50 "genoeg?" Ik kijk hem lachend aan en zeg snel "ja genoeg" net dat ik de deur dicht doe hoor ik hem nog roepen "Redbull" ik loop snel naar binen.
Binnen aangekomen pak ik alles wat me moeder nodig heeft, bij de snoep aangekomen blijf ik daar 10 minuten staan wat moet ik nemen? "Hahaha bolle" hoor ik achter me Met een perfecte lach.
Ik draai me om en zie die jonge die mij een goed gevoel geeft Jaouad.
"Heeyy Jaouii" hij geeft me een knuffel en zegt "ben je hier alleen?" Ik draai me om en zie alle ogen op ons gericht ik kijk hem aan en antwoord "Nee mijn broer wacht buiten"
"Warom antwoord je niet op mijn app?" Ik schaam me zo elke keer vergeet ik hem trug te appe "sorry mijn batterij was leeg" hij kijkt me aan alsof ik hij me niet gelooft.
Hij zegt kortaf "oké" ik pak snel een pakje kauwgom en kijk hem snel aan " Sorry moet gaan mijn broer wacht" hij aait me over mijn krullen heen en zegt "Oke krullebol we appe oke?" Ik kijk hem verlegen aan "ja is goed" hij kijkt me met een pruillipje aan "beloofd?" Ik kijk hem lachend aan en zeg snel " beloofd Jaouad"
Ik pak snel mijn spullen en ren richting de kassa Redouan maakt me dood.

Love makes blind.Where stories live. Discover now