Jaouad

6.3K 245 15
                                    

Hier zit ik dan op de grond ik leun tegen de koude muur.
In frankrijk zonder familie en vrienden.
Waar zijn die kanker lijers dan zehma bradda voor het leven en nu izan voor het leven.
Ik denk na over alles het enige wat ik heb is een potlood en een blaadje waar ik een liedje (rappe) op maak die ik elke week 1x in de studio mag opnemen.

"LINAAAA" Schreeuw ik hard Lina mijn prinsesje ik heb haar pijn gedaan hoe zou het met haar zijn ik stop mijn gezicht in mijn handen en begin te huilen als een baby.
"Prinsesje" fluister ik schor ik sta op en kijk in een kleine spiegeltje ik heb over mijn hele gezicht krassen en blauwe plekken intotaal 8 gevechten in 4 maanden.

"Ik mis je prinses ik mis je" fluister ik schor mijn cel deur gaat open en er verschijnt een kanker agent "er is iemand voor je meekomen" zegt hij in het frans en trekt me mee hij doet mijn hand boeien strak en samen met wie zou er voor mij zijn na 4 maanden Lina die me vergeten heeft Mo die verder gaat met zijn leven.
We lopen naar beneden en zie van verte al een meisje zitten ik kom steeds dichterbij en herken haar LINA.
We lopen naar een ruimte waar allemaal gevangen zitten met familie/vrienden.
Ze ziet me en staat meteen op "zit" zegt de agent streng ze gaat zitten en ze begint te huilen.
Knuffelen mag niet dus ze blijft zitten
"jaouad" fluisterd ze bijna onverstaanbaar "wat heb je op je gezicht" zeg ik terwijl ik met mijn hand over haar rode plekje ga.
Ze schud haar hoofd en ik pak har hand vast "aw" zegt ze zacht ik kijk har geschrokken aan en kijk eerst naar haar dan naar haar knokken ik weet genoeg ze heeft gevochten.

Ik hou haar handen vast en fluister wel 10x "ik hou van je" we hebben geen woorden meer na 10 minuten na elkaar staren en trannen hebben laten vallen wilt ze net wat zeggen "Jaouad je word.." de agent komt onze kant op en zegt dat de tijd om is "wat word ik" schreeuw ik naar haar ze gebaart iets met haar handen maar kan niet zien wat ze bedoeld.

Ze gooien me weer trug in mijn cel en blijf nadenken "Jaouad je word.." aan deze drie woorden wat word ik?

Love makes blind.Where stories live. Discover now