Jaouad

6.6K 282 31
                                    

"Lina heeft hem meegenomen" ik kijk haar geschrokken aan "watte ben je zo kanker dom in je hoofd ik dacht dat ik je kon vetrouwen" schreeuw ik boos nadir legt zijn hand op mijn schouder "Rustig Jaouad het is zijn moeder ze heeft het recht" zegt hij zacht ik pak mijn auto sleutels en pak mijn auto ik rij weg, weg richting mijn Schatjes.

Ik sms Redouan en vraag waar Lina is hij stuurd me het adres en rij er naar toe, onderweg doe ik harde muziek op en drink een blikje shakura en kijk nog wat op mijn telefoon daar aangekomen.

Loop ik richting de balie en vraag om Lina ze geven me het nummer van hun kamer en neem de lift met trillende vingers druk ik op de 3de verdieping.
Daar aangekomen zoek ik naar de nummer 56 en klop aan.

Ik hoor mensen fluisteren ik klop nog een keer en de deur word op een kiertje open gedaan door Selim "Fakka" roep ik en geef hem een knuffel, hij vraagt me of alles goed gaat en ik beantwoord er Chill op na paar minutjes komt Lina bij de deur staan haar ogen zijn rood en haar lippen paars "Lina.." fluister ik en loop haar kant op ik neem haar in mijn armen en hou haar even vast ze trekt zich niet trug en snikt in mijn armen ik geef haar een kus in haar nek.

Dit heb ik zo gemist haar geur haar ogen haar kleine handjes en haar mooie krullen waar ik altijde mee speelde en ik mis dat ze naast me lag en dat ik mijn hand in haar trui deed en dat ik dan zo snel in slaap viel het is een gewoonte geworden als ik mijn hand niet in haar trui doe kan ik niet slapen..

"Kom binnen" zegt ze schor ik loop rustig naar binnen en neem plaats op de bank "Waar is Rayan" vraag ik meteen ze kijkt om haar heen en ik merk dat ze twijfeld ze kijkt Selim aan en selim knikt ze loopt weg en na paar minutjes komt ze binnen met Rayan.

"Rayan" zeg ik schor en sta op til hem op en ruik aan hem wat heb ik een pracht zoontje.
Hij heeft een Gucci truitje aan die ik ook thuis hem liggen.
Ik kijk hem verliefd aan "Papa" zegt hij en doet zijn armpjes om mijn nek heen ik geef hem een kusje en nog een kusje op zijn lippen.

Ik leg hem neer en ga weer zitten.
"Lina ik heb je gemist" zeg ik Selim staat op "ik laat jullie wel alleen" zegt hij en gaat de deur uit ik ga dichterbij Lina zitten en leg mijn hand op haar been "Ik mis je echt" ze kijkt de andere kant op en veegt snel een traan weg.
En er volgen meer tranen ik veeg ze weg en hou mijn hand op haar wang.
"Kijk me aan" zeg ik ze kijk me met moeite aan "Ik hou van je ik wil j niet kwijt kom we doen alsof dit niet gebeurd is" zeg ik met een brok in mijn keel "alsjeblieft" zeg ik nu schor.

Ze kijkt verlegen weg en pakt Rayan op "Wil je dat Mama trug gaat bij Papa" ze kijken allebei verlegen mijn kant op Wauw ik zie het nu pas ze lijken zoveel op elkaar Rayan heeft de krullen van zijn moeder en de ogen van geen van beiden Rayan heeft aparte ogen.
Hij heeft de lippen van mij en de neus van zijn Moeder, de gedrag van zijn papa als ik er aan moet denken moet ik lachen ik kijk ze trots aan "Papa houd van Mama & Rayan" zeg ik terwijl ik hun allebei strak vast pak.
Ik pak Rayan op en leg hem op de ene been Ik trek Lina op mijn andere been en zo zitten mijn 2 allesjes op mijn schoot ik hou van ze..

Lina leunt met haar hoofd tegen mijn borst aan en Rayan speelt met de krullen van zijn Mama.
Dit is ons moment, ik geniet hier van.
Trots kijk ik ze aan een mooi gezinetje.

Love makes blind.Where stories live. Discover now